gooossia17
Fanka BB :)
Dziewczyny czy któraś z was pobierała krew pępowinowa? Bo ostatnio borykam się z myślami na ten temat.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiem szczerze że jakby było mnie na to stać to bym się nawet nie zastanawiałaDziewczyny czy któraś z was pobierała krew pępowinowa? Bo ostatnio borykam się z myślami na ten temat.
mysle, ze jest okDziewczyny miała któraś w morfologii podwyższone WBC (leukocyty)? Norma jest do 10 a ja mam 11,2. Wyczytałam gdzieś, że dla ciężarówek norma do 15, ale trochę się martwię. Nie wiem czy dzwonić do lekarza...
Wiem, dzieki Dzisiaj wlasnie odebralam trzy: z lidla, remy i fakty@hope322 zerknij sobie na tą stronę. Można odebrać darmowe paczki dla dziecka Link do: Gratis babypakker | Alle baby startpakker - Babypakker.com
Dziewczyny miała któraś w morfologii podwyższone WBC (leukocyty)? Norma jest do 10 a ja mam 11,2. Wyczytałam gdzieś, że dla ciężarówek norma do 15, ale trochę się martwię. Nie wiem czy dzwonić do lekarza...
Powiem szczerze że jakby było mnie na to stać to bym się nawet nie zastanawiała
Na fb są grupy aliexpress dla dzieci i tam są opinie o niektórych ciuszkach i wiele jest pozytywnychDziewczyny a kupowałyście może jakieś ciuszki albo gadżety dla dziecka na Wish albo aliexpress? Ja zamówiłam kilka, ale nie wiem jak z jakością ich. Wiadomo, że te w sklepach też są czasami Made in China, ale jakoś mam do nich więcej zaufania niż do tych typowo z Chin.