reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny miała któraś w morfologii podwyższone WBC (leukocyty)? Norma jest do 10 a ja mam 11,2. Wyczytałam gdzieś, że dla ciężarówek norma do 15, ale trochę się martwię. Nie wiem czy dzwonić do lekarza...

Dziewczyny miała któraś w morfologii podwyższone WBC (leukocyty)? Norma jest do 10 a ja mam 11,2. Wyczytałam gdzieś, że dla ciężarówek norma do 15, ale trochę się martwię. Nie wiem czy dzwonić do lekarza...

Ja zawsze mam lekko podwyższone - lekarz mówi, ze to nic i w ogóle na to nie zwraca uwagi.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny a kupowałyście może jakieś ciuszki albo gadżety dla dziecka na Wish albo aliexpress? Ja zamówiłam kilka, ale nie wiem jak z jakością ich. Wiadomo, że te w sklepach też są czasami Made in China, ale jakoś mam do nich więcej zaufania niż do tych typowo z Chin.
Na fb są grupy aliexpress dla dzieci i tam są opinie o niektórych ciuszkach i wiele jest pozytywnych:)

Do góry