reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Wizytau ginekologa za mną:)
Malutka na pewno jest dziewczynką:p Podczas podglądu usg spała zwinięta w kłębuszek dlatego pomiar jej długości jest niemiarodajny (17cm). Dostałam skierowanie na masę badań tak więc od przyszłego tygodnia upuszczam regularnie krew;)

Hmm... a ja mam dziś od czasu do czasu takie kłucia jakby w macicy (tak jak na samym początku ciąży) i nie wiem czy mam się martwić.
Wydzielina jest normalna, więc raczej nie zapalanie. Miała tak któraś z was około 32 tc?

Ja tez po wizycie. WsYstko wyglada dobrze. Maluszek miał czkawkę i raczki do modlitwy przez całe badanie [emoji7]dr mówi,ze księdzem bedzie [emoji12] Nie zmierzył go bo mówi,ze juz ciężko a wazy 230g, a mamusia 56(+3)kg Z badaniami spokoj do następnej wizyty 23.01, a połówkowe 19.01 i tu moje pytanie, czy musi to badanie robić jakis certyfikowany lekarz, czy każdy je zrobi dobrze?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny w badaniu PAPPA wyszło mi obniżone białko PAPPA. Czy któraś z Was tak miała? Trzeba zwracać na coś uwagę? Lekarka tylko tak ogólnikowo wspominała coś o przepływach, kontrolowaniu ciśnienia i ryzyku stanu przedrzucawkowego ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny ponawiam pytanie - któraś coś?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wizytau ginekologa za mną:)
Malutka na pewno jest dziewczynką:p Podczas podglądu usg spała zwinięta w kłębuszek dlatego pomiar jej długości jest niemiarodajny (17cm). Dostałam skierowanie na masę badań tak więc od przyszłego tygodnia upuszczam regularnie krew;)
Super :) a co za badania masz robić?

Do góry