reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny ja jestem w 11t3d i brzuszka ani śladu [emoji15] jak jest u Was? Ja nie mogę się go doczekać, a tu prawie nic [emoji85]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A ja jestem 10t5d i mam balon. Od dwóch tygodni chodzę w spodniach ciazowych.
Spodziewam się bliźniaków. [emoji85]
Ciągnie , rozpiera i się w nim przelewa.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochane również życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Choć 2017 był dość ciężki dla mnie to lepszego końca nie mogłabym sobie wymarzyć [emoji6] Życzę Wam aby każdy kolejny dzien 2018 roku był lepszy od poprzedniego. To bedzie piękny rok, ale także nowy etap w naszym życiu. Duzo miłości i cierpliwości [emoji7][emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A ja już 13t6d i nadal brzuszek minimalny [emoji57][emoji31]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluję bliźniaków [emoji176][emoji176]przyznam się że jakiś czas temu podczytywałam Twoje posty , wiem że dużo przeszłaś, bardzo się cieszę że udało się przejść przez ten nieszczęsny,, tydzień ciąży,, i nosisz pod sercem dwa serduszka [emoji177]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluję bliźniaków [emoji176][emoji176]przyznam się że jakiś czas temu podczytywałam Twoje posty , wiem że dużo przeszłaś, bardzo się cieszę że udało się przejść przez ten nieszczęsny,, tydzień ciąży,, i nosisz pod sercem dwa serduszka [emoji177]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuje [emoji8]
Nie mniej stres ogromny. Ciągnie rozpiera i do tego znowu mam plamienie , tym razem na szczęście brązowe .
Ciężko jest kiedy wiesz że na tak wczesnym etapie lekarze nic i tak nie pomogą.
Mój mąż już chciał na pogotowie jechać. Widzę że chodzi i się miota ale jazda 80 km nic nam nie pomoze. Szyjka zauważyłam że się wydluzyla , jest nisko twarda zamknięta .

Dziękuje [emoji8]
Nie mniej stres ogromny. Ciągnie rozpiera i do tego znowu mam plamienie , tym razem na szczęście brązowe .
Ciężko jest kiedy wiesz że na tak wczesnym etapie lekarze nic i tak nie pomogą.
Mój mąż już chciał na pogotowie jechać. Widzę że chodzi i się miota ale jazda 80 km nic nam nie pomoze. Szyjka zauważyłam że się wydluzyla , jest nisko twarda zamknięta .

Radziłabym Ci nie badać sama szyjki bo jeszcze dodatkowo ja podrazniasz i mozesz doprowadzic do skurczy. Zwłaszcza jak masz plamienia.

reklama
Do góry