Vinszka
Fanka BB :)
Tak, grubsze
Hehe też kupiłam dla siebie, ale czy takie grubsze... polemizowałabym. Heh... no dla mnie mogłyby być jeszcze grubsze, bo ja ciepłolubna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, grubsze
Ja zamówiłam na allegro ocieplane legginsy dla kobiet w ciąży ciekawe jakie to ocieplenie będzie jak dotrą. A w h&m są rajstopy 100 denHehe też kupiłam dla siebie, ale czy takie grubsze... polemizowałabym. Heh... no dla mnie mogłyby być jeszcze grubsze, bo ja ciepłolubna
Dziewczyny dziś zawitał do nas Franek!!! O 5 rano po 24 godz skurczy i godzinie parcia w związku z zanikiem tetna zrobiono ni cc (po aferze zrobionej przez mojego męża). Franuś dostał 10 pkt waży 2950 i mierzy 52 cm i jest najpiękniejszy na świecie....
Kochana, ściskam mocno całą Trójkę!!! Życzę wszystkiego co najlepsze, odpoczywajcie i cieszcie się sobą!Dziewczyny dziś zawitał do nas Franek!!! O 5 rano po 24 godz skurczy i godzinie parcia w związku z zanikiem tetna zrobiono ni cc (po aferze zrobionej przez mojego męża). Franuś dostał 10 pkt waży 2950 i mierzy 52 cm i jest najpiękniejszy na świecie....
Dziewczyny dziś zawitał do nas Franek!!! O 5 rano po 24 godz skurczy i godzinie parcia w związku z zanikiem tetna zrobiono ni cc (po aferze zrobionej przez mojego męża). Franuś dostał 10 pkt waży 2950 i mierzy 52 cm i jest najpiękniejszy na świecie....
Gratulacje zdrówka dla całej rodzinki :*Dziewczyny dziś zawitał do nas Franek!!! O 5 rano po 24 godz skurczy i godzinie parcia w związku z zanikiem tetna zrobiono ni cc (po aferze zrobionej przez mojego męża). Franuś dostał 10 pkt waży 2950 i mierzy 52 cm i jest najpiękniejszy na świecie....
Pieknie Gratulacje zdrowego synka szybkiego powrotu do formyDziewczyny dziś zawitał do nas Franek!!! O 5 rano po 24 godz skurczy i godzinie parcia w związku z zanikiem tetna zrobiono ni cc (po aferze zrobionej przez mojego męża). Franuś dostał 10 pkt waży 2950 i mierzy 52 cm i jest najpiękniejszy na świecie....