reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
To dla Ciebie lepiej, ze nie doswiadczylas mdlosci :) Ja mam od 5tc razem z wymiotami, chociaz akurat z tego sie ciesze, bo chociaz wiem, ze dzidzia daje znac, ze jest :)

Tak mówią, ale właśnie przez to czasem się boje, ze to był tylko piękny sen [emoji15] strasznie się boje o wszystko i wsłuchuję w objawy. A ich brak [emoji19]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Powiem szczerze, ze nie wiem. Z emocji się nie zapytałam. Lekarka powiedziała mi, ze wszystko bardzo ładnie wyglada i nie ma się do czego przyczepić, ale z krwi i tak zrobić bo to daje jakby pewność.
Gosia, pytałam już na wątku o in vitro. Nie powinnaś mieć badań krwi od razu przy usg? Bo tylko wtedy można określić prawdopodobieństwo chorób. Pierwsze słyszę, żeby najpierw było usg a potem dopiero wyniki z krwi. Oddzielnie te wyniki nic nie dają.

Gosia, pytałam już na wątku o in vitro. Nie powinnaś mieć badań krwi od razu przy usg? Bo tylko wtedy można określić prawdopodobieństwo chorób. Pierwsze słyszę, żeby najpierw było usg a potem dopiero wyniki z krwi. Oddzielnie te wyniki nic nie dają.

Tak, u mnie dokładnie to samo. USG i krew w tym samym dniu.

Miałam krew pobrana :) tylko wyniki będą za jakiś tydzień do 10 dni ;)

U mnie krew pobierali tydzien przed usg, a ogolne wyniki skorygowane mialam tydzien po usg...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba ze krew z wolnego obwodowego matki?

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Tak tylko jak ona wyklepała wszystkie wyniki USG, te parametry to jej wyszedł taki wyniki. Powiedziała, ze pewność dadzą wyniki krwi, ale mam się tym nie martwic na ten moment. :)

Tak tylko jak ona wyklepała wszystkie wyniki USG, te parametry to jej wyszedł taki wyniki. Powiedziała, ze pewność dadzą wyniki krwi, ale mam się tym nie martwic na ten moment. :)
No właśnie u mnie najpierw miałam wyniki z krwi i po wprowadzeniu wszystkich pomiarów z usg program wyliczył jakie jest prawdopodobieństwo. Bo z tego co czytałam to osobno te parametry nic nie mówią.

reklama
No właśnie u mnie najpierw miałam wyniki z krwi i po wprowadzeniu wszystkich pomiarów z usg program wyliczył jakie jest prawdopodobieństwo. Bo z tego co czytałam to osobno te parametry nic nie mówią.
Nie wiem, ja się nie znam. Tyle mi ona powiedziała. Jak do mnie zadzwonią z wynikami to napisze dokładnie. Prawdopodobnie 21.12 będę wiedziała bo wtedy mam wizytę u mojego prowadzącego :)

Do góry