Ropuszka666
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wlasnie nie mam jak sprawdzic z krwi, bo ja mieszkam w DK i tutaj lekarz musi zlecic badanie. Po ostatnim usg zapewniala mnie, ze sama go produkuje i moge spokojnie calkowicie odstawic ale ja wole byc pewna, ze lozysko juz przejelo funkcje. Kolejne badanie mam 21.12, bedzie to juz 10tc, wiec mysle, ze bede juz wiedziala czy wszystko ok. Strasznie sie stresuje i jak wstaje w nocy do kibelka to potem spac nie moge przez to :/Gratulacje!!! Cieszę się [emoji7][emoji173]️ co do progesteronu to myśle, ze na pewno nie zaszkodzi. Ja do 11t brałam 600g łącznie dopochwowo i podjezykowo, ale cykl sztuczny. Teraz schodzę z dawki cały czas kontrolując poziom we krwi. Może sprawdź z krwi? Myśle, ze krzywdy sobie ani dzidziusiowi nie zrobisz. Ale musisz tez ufać lekarzowi.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
I ja, i ja!Słuchaj! To będziemy na nim razem![]()
Wlasnie nie mam jak sprawdzic z krwi, bo ja mieszkam w DK i tutaj lekarz musi zlecic badanie. Po ostatnim usg zapewniala mnie, ze sama go produkuje i moge spokojnie calkowicie odstawic ale ja wole byc pewna, ze lozysko juz przejelo funkcje. Kolejne badanie mam 21.12, bedzie to juz 10tc, wiec mysle, ze bede juz wiedziala czy wszystko ok. Strasznie sie stresuje i jak wstaje w nocy do kibelka to potem spac nie moge przez to :/
A w ktorym tc juz jestes? Odstawilas juz progesteron?Aaaa zapomniałam, że Ty nie w PL. Mi tez lekarz mówił, że łożysko przejmuje funkcje. Myśle, ze nie masz się o co martwić. Stres to
Niestety nieodzowna rzecz w naszej sytuacji. Ja się denerwuje non stop .... trzeba myśleć pozytywnie i próbować zająć głowę czymś przyjemnym [emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A w ktorym tc juz jestes? Odstawilas juz progesteron?![]()
Hej powiedzcie mi robiłam dziś badanie glukozy i okazało się że mam za wysoki na czczo i gin każe przyjść wcześniej teraz w tyg na wizytę niż planowana mam moja, czy to coś złego mam wynik na czczo 99,00mg/dl i gin napisał że wysoki