reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

A jak u Ciebie Kochana samopoczucie przed jutrem ?? To już tak naprawdę za chwile jak już będzie was 2+2 [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Narazie zero stresu [emoji4] mąż za to od soboty już nie śpi po nocach [emoji23] cc w środę 13.12 ok godz 12, chciałabym być już po i tulic moje maluszki [emoji7]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Narazie zero stresu [emoji4] mąż za to od soboty już nie śpi po nocach [emoji23] cc w środę 13.12 ok godz 12, chciałabym być już po i tulic moje maluszki [emoji7]

Ale do szpitala idziesz jutro ? U nas teraz na CC biorę do szpitala w tym samym dniu co robią CC i jak jest ok to trzymają tylko dwa dni . Ale będziecie mieć piękne święta . A twojemu M się wcale nie dziwie bo pewnie dotarło do niego co za chwile nastąpi . Wiesz my to czujemy fizycznie przez 9 miesięcy a oni tak naprawdę zaczynaja to odczuwać gdy te dzieciaczki się rodzą .

Kiedyś był to 38tc a ostatnio słyszałam ze teraz 39tc .W prywatnym szpitalu gdzie byłam oglądać to powiedzieli że gdy waga dziecka dla nich nie jest zadowalająca to przetrzymują nawet do rozpoczęcia akcji i wtedy robią CC . Ja najmniejsze mam 56 ale jak się okaże ze będzie tragedia to zamówię przez neta szybko w szpitalu lub kupię na mieście cokolwiek bo wiem ze to tylko na chwile .

Ja właśnie zastanawiałam się czy nie zakupić trochę ubranek w rozmiarze 50. No ale może faktycznie bez sensu tak na zapas. Zawsze można dokupić jakby co. A jakie rozmiary wybierałas i z którego najwięcej ubranek? 56 i 62?

Mnie straszą ze przy cukrzycy się szybciej rodzi . W sumie jak ciaza przebiega prawidłowo to nic nie powinno się dziać ale są tez wyjątki od reguły . Na bank skracająca i miękka szyjka , wysokie ciśnienie , wielowodzie , duża waga dziecka . A co do przenoszenia to w ivf myśle ze to rzadziej bo u nas ten termin zwykle jest pewny bo znamy datę zapłodnienia .

Ja mialam cukrzyce i nie urodzilam szybciej...

Ale do szpitala idziesz jutro ? U nas teraz na CC biorę do szpitala w tym samym dniu co robią CC i jak jest ok to trzymają tylko dwa dni . Ale będziecie mieć piękne święta . A twojemu M się wcale nie dziwie bo pewnie dotarło do niego co za chwile nastąpi . Wiesz my to czujemy fizycznie przez 9 miesięcy a oni tak naprawdę zaczynaja to odczuwać gdy te dzieciaczki się rodzą .

W środę idę mam być na 8 na oddziale. Termin się o jeden dzień przesunął z 12 na 13.12 bo na oddziale będzie więcej pediatrow a do cc przy bliźniakach musi być dwóch. Też mi mój lekarz prowadzący powiedział że jest szansa na wyjście piątek - sobota. [emoji4]

Ja właśnie zastanawiałam się czy nie zakupić trochę ubranek w rozmiarze 50. No ale może faktycznie bez sensu tak na zapas. Zawsze można dokupić jakby co. A jakie rozmiary wybierałas i z którego najwięcej ubranek? 56 i 62?

Zdecydowanie 62 mam więcej . Na 56 mam tez ale tu więcej pajacyków bodziakow zapinanych na brzuszku pół pajacyków i kombinezon żeby mieć na początek . Na 62 już jakieś takie fikusniejsze dresiki sukieneczki czy spodnie i sweterki . Z tego co słyszałam to z 56 to chwila moment jak wyrośnie . Po za tym w każdej marce rozmiarówka jest inna . W jednej 56 jest większe od 62 a w drugiej 62 jak 56 .

Wiesz, u mnie jest tak, że mniej się stresuję jeżeli chodzi o mnie, gorzej jak mąż musi coś przejść (chodzi mi tu o kwestie medyczne), więc chłopu się nie dziwię.

Będziemy czekać na cudowne dzieciaczki.
emoji7.png
A tego przytulania zazdroszczę
emoji4.png

reklama
W środę idę mam być na 8 na oddziale. Termin się o jeden dzień przesunął z 12 na 13.12 bo na oddziale będzie więcej pediatrow a do cc przy bliźniakach musi być dwóch. Też mi mój lekarz prowadzący powiedział że jest szansa na wyjście piątek - sobota. [emoji4]

No właśnie bo Ja sobie coś ubzdurałam 12.12 ze szpital u Ciebie . Kurczę jak Ty urodzisz i Joko na dniach to zostanie tylko dream przede mną w kalendarzu [emoji33][emoji33]

Do góry