reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Fajnie że się ujawnilas [emoji4] bardzo się cieszę że mogłaś dołączyć na ten wątek bardzo Ci kibicowalam na kto po ivf [emoji110]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Miło że w końcu dołączyłas[emoji3] i ogromne gratulacje!

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Hope gratuluje! I zycze spokojnych miesiecy do spotkania z maluszkiem
Dziekuje dziewczyny :* spokojne to te miesiace nie beda, same wiecie hehe. Mam nadzieje, ze tym razem bedzie szczesliwy final, innej opcji nie dopuszczam do siebie! ;)

Hej, jestem już po badaniach. Wszystko Ok. Maluch ma 6 cm. Te przepływy są Ok. Przeziernosc tez. Te wszystkie wskaźniki mam 1: na pareset tysięcy. Bardzo się maluch kręcił, nerwowy był chyba. Za głowę się łapał w jednym momencie wyprostował się jak struna :p za Ok. 10 dni powinny być wyniki z krwi. :)

To super wieści [emoji106][emoji106]oby tak dalej . A u kogo Gosiu robiłaś prenatalne ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, jestem już po badaniach. Wszystko Ok. Maluch ma 6 cm. Te przepływy są Ok. Przeziernosc tez. Te wszystkie wskaźniki mam 1: na pareset tysięcy. Bardzo się maluch kręcił, nerwowy był chyba. Za głowę się łapał w jednym momencie wyprostował się jak struna [emoji14] za Ok. 10 dni powinny być wyniki z krwi. :)
Super że z maluszkiem wszystko dobrze i niech nadal tak ładnie rośnie u mamusi w brzuszku [emoji4]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Mamuśki znowu super rzeczy w Lidlu dla was i maluchów . M mi zakazał dziś tam jechać ale nie wiem czy dam radę [emoji12][emoji12][emoji12]
1513006585-9eefd0de20f0a535-aaaaaa.jpeg
1513006592-062a2de975a74595-aaaaaa.jpeg
1513006597-041e9ea9fa0c5f2e-aaaaaa.jpeg
1513006606-6dae2b3c2b12802e-aaaaaa.jpeg
1513006613-b4751fd7fa459127-aaaaaa.jpeg
1513006621-6bb20ae209c258e4-aaaaaa.jpeg
1513006626-3dd12866e5e130c0-aaaaaa.jpeg

I ja tam byłam. Pajace słabe, ręczników już praktycznie nie było, a bodziaki są ok. Spodenki też kupiłam, ale chyba zwrócę, bo wydają się bardzo malutkie (rozmiar 50-56).
IMG_20171211_165959975.jpg

Załączniki

• IMG_20171211_165959975.jpg
    IMG_20171211_165959975.jpg
    41,3 KB · Wyświetleń: 480
Hej, jestem już po badaniach. Wszystko Ok. Maluch ma 6 cm. Te przepływy są Ok. Przeziernosc tez. Te wszystkie wskaźniki mam 1: na pareset tysięcy. Bardzo się maluch kręcił, nerwowy był chyba. Za głowę się łapał w jednym momencie wyprostował się jak struna :p za Ok. 10 dni powinny być wyniki z krwi. :)
Jaki maluszek juz duzy :) super, ze badanie dobrze poszlo i maluszek zdrowy, wyniki krwi to tylko potwierdza ;)

reklama
Aaa to ona tez z Parkowej . A powiedz gdzie się szykujesz na poród ?

W Policach u mojego lekarza. Tak, tez na Parkowej :) pierwszy raz miałam z nia doczynienia, ale bardzo przyjemna. Powiem szczerze, ze ja jeszcze nie bardzo myśle o porodzie. Do tej port żyłam od USG do USG chciałam żeby wszystko było Ok. Teraz zacznę myśleć. Jak nie będzie przeciwwskazań to chyba bym chciała naturalnie urodzić. :)

Do góry