reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Urodziłam 07.12
Marcelinka 2300 45 cm 35+1
2 dni wcześniej skoczylo mi ciśnienie a w Mikołaja odeszły wody.
Najpierw naturalnie bez znieczulenia bo brałam clexane i trzeba było 12 h odczekać a Marcelina się strasznie spieszyla .
Się okazało że obowiązała sie pępowina 2x i się cofala ja bez znieczulenia i na gwałt cesarka .Poród 2w1
Podziwiam kobiety które rodzą bez znieczulenia z wyboru:)
Gratulacje Kochana!!! To się pospieszylyscie!!!!
Ja 37+2 tc czop wczoraj odszedł chyba już do końca (nie wiem jak dzis bo dostałam macmiror i wiadomo że wypływa)...

Dziewczyny ja jestem w 11t3d i brzuszka ani śladu [emoji15] jak jest u Was? Ja nie mogę się go doczekać, a tu prawie nic [emoji85]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

U mnie 15+2 i już widać :D Podobno zależy to od budowy, dlatego u jednych szybciej a u innych później. A to zdjęcia mojego brzuszka z wczoraj ;) Wg mnie i mojego męża jest już całkiem spory :D
Zobacz załącznik 831779 Zobacz załącznik 831780
Od przodu wydaje się duuuuzo większy :) wiem, moja kuzynka to tak miała jak była w 12 tc a teraz na mnie wszyscy patrzą i się dziwią, ze nic nie widać prawie :)

Od przodu wydaje się duuuuzo większy :) wiem, moja kuzynka to tak miała jak była w 12 tc a teraz na mnie wszyscy patrzą i się dziwią, ze nic nie widać prawie :)
Zastanawiam się czasami ile z mojego brzucha to dzidziuś a ile wzdęcie :p Czytałam, że u szczuplejszych kobiet i z krótkim tułowiem szybciej wyskakuje piłeczka. A u grubszych i z dłuższym tułowiem później, bo macica ma więcej miejsca, ale nie wiem czy to faktycznie się sprawdza.

reklama
Dziewczyny ja jestem w 11t3d i brzuszka ani śladu [emoji15] jak jest u Was? Ja nie mogę się go doczekać, a tu prawie nic [emoji85]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jeszcze się doczekasz[emoji3] ja dostałam brzuszka już w 8tc teraz mam 23tc i jest ogromny jak na ten tydzień a nogi zaczynają odmawiać posłuszeństwa, kostki i kolana na wieczór puchna.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry