reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

u nas wszystko ok, moje 300g szczescia. kolejna wizyta 08.01, @Ropuszka666 jesli mozesz to wpisz mnie do kalendarza ;)

Załączniki

• IMG-acc187d40a8ef5e52ac8a016e081fcea-V.jpg
    IMG-acc187d40a8ef5e52ac8a016e081fcea-V.jpg
    165 KB · Wyświetleń: 109
reklama
dziewczyny boli mnie nisko po bokach brzuch. Jest to takie pionowe ciągniecie. Nie potrafię tego dokładnie opisać. Nie wiem czy się martwic czy nie.

Dziewczęta, witam Was wszystkie tu, niektóre kojarzę z nickow z forum „Staramy sie. Kto po in vitro?”. Wczoraj pierwszy raz widziałam serduszko Mojego Dzidziusia. 6 tc wiec to poczateczek, ale juz pojawia sie pytanie: u kogo ciąże prowadzić? Sa tu jakieś dziewczęta z Warszawy, a moze nawet z moich okolic (Praga Południe) ktore mogliby mi kogos polecić, podzielić sie wrażeniami? [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Gratulacje [emoji9]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Urodziłam 07.12
Marcelinka 2300 45 cm 35+1
2 dni wcześniej skoczylo mi ciśnienie a w Mikołaja odeszły wody.
Najpierw naturalnie bez znieczulenia bo brałam clexane i trzeba było 12 h odczekać a Marcelina się strasznie spieszyla .
Się okazało że obowiązała sie pępowina 2x i się cofala ja bez znieczulenia i na gwałt cesarka .Poród 2w1
Podziwiam kobiety które rodzą bez znieczulenia z wyboru:)
Gratuluję Ewunka super !!!! masz już swojego skarba przy sobie. Malutka kruszynka .
Poród w podobnej wersji do mojego .Najważniejsze że wszystko w Wami ok .Zdrówka dziewczyny i gratulacje dla męża!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczęta, witam Was wszystkie tu, niektóre kojarzę z nickow z forum „Staramy sie. Kto po in vitro?”. Wczoraj pierwszy raz widziałam serduszko Mojego Dzidziusia. 6 tc wiec to poczateczek, ale juz pojawia sie pytanie: u kogo ciąże prowadzić? Sa tu jakieś dziewczęta z Warszawy, a moze nawet z moich okolic (Praga Południe) ktore mogliby mi kogos polecić, podzielić sie wrażeniami? [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja prowadzilam prywatnie u mojego lekarza z kliniki, w jego gabinecie. Nie masz takiej mozliwosci?
Jesli nie to ja ci moge.moge mojego polecic - Jaroslaw Kaczynski MyClinic na al. Solidarnosci, niedaleko metra ratusz arsenal

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry