Najważniejsze że to nie wody no jak poczułam że mam mokre nogi to mi się słabo zrobiło... Ale w lydkach... I kołdrą mokra a na prześcieradło plamy brak... Ach... Dziś 36+0 tc jeszcze aby tydzień...nie wiem czy Cię to pocieszy, ale też mnie to niejednej nocy spotkało, pościel kilka razy w tygodniu przebierana mówiłam nawet ginowi o tym, nie zmartwił się
reklama
Ja myślę, ze to hormony szaleją...Najważniejsze że to nie wody no jak poczułam że mam mokre nogi to mi się słabo zrobiło... Ale w lydkach... I kołdrą mokra a na prześcieradło plamy brak... Ach... Dziś 36+0 tc jeszcze aby tydzień...
nieagatka
Fanka BB :)
Hej dziewczyny!!! Już pospane??? Ja dziś w nocy obudziłam się zlana potem. Cała dosłownie mokra. Koszulka,nogi mokre, kołdra wilgotna... Myślę sobie wody!!! Ale to cała nawet pod szyją wiec mysle wody raczej nie... Idę do kibelka ale wkładka sucha i majtki czyste... Też tak macie?! Ogólnie dziś słabo mi się spało...
To hormony na bank. Ja w ciazy tak nie mialam, ale po porodzie byla masakra. Budzilam sie jakbym spod prysznica wyszla... Dopiero pare miesiecy pozniej przeczytalam, ze to norma...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
oo nie, myślałam, że po ciąży się tego pozbędę...To hormony na bank. Ja w ciazy tak nie mialam, ale po porodzie byla masakra. Budzilam sie jakbym spod prysznica wyszla... Dopiero pare miesiecy pozniej przeczytalam, ze to norma...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nina001
Joko, może wody uszami popłynęły? Skoro między nogami sucho to na szczęście nie to ale nie dziwię się,że jesteś bardzo czujna! Jeszcze chwila u maluszek będzie obokHej dziewczyny!!! Już pospane??? Ja dziś w nocy obudziłam się zlana potem. Cała dosłownie mokra. Koszulka,nogi mokre, kołdra wilgotna... Myślę sobie wody!!! Ale to cała nawet pod szyją wiec mysle wody raczej nie... Idę do kibelka ale wkładka sucha i majtki czyste... Też tak macie?! Ogólnie dziś słabo mi się spało...
Nina001
Cuda jednak się zdarzają! Wymioty i zmęczenie minęły, nudności są tylko wieczorem! Wrażliwość na zapachy też zmniejszyła się i apetyt wrócił ze zdwojoną siłą-to akurat mnie nieco przeraża
Jak tylko zjem śniadanie czuję permanentny głód do godziny 14!
Pixie_Dixie
Cuda jednak się zdarzają! Wymioty i zmęczenie minęły, nudności są tylko wieczorem! Wrażliwość na zapachy też zmniejszyła się i apetyt wrócił ze zdwojoną siłą-to akurat mnie nieco przeraża
Hehe ja to co 2,3 h muszę jeść [emoji12]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Nina001
U mnie niestety maluch domaga się częstszego karmienia Nie daje oszukać się owocami! Pojawiają się zachcianki typu naleśniki z truskawkami, placki ziemniaczane..na razie trudno je spełnić bo ochota nachodzi mnie o 19!Hehe ja to co 2,3 h muszę jeść [emoji12]
Nina001
Co wtedy wcinasz? Bo mi pomysły się kończąHehe ja to co 2,3 h muszę jeść [emoji12]
reklama
3 moje bratowe dziewczyni ani jeden paw hehe więc jedni tak mówią drudzy takWiększość moich koleżanek która na 2 dzieci (parke) mówi że ciąża z dziewczynka znacznie trudniejsza i zygajaca także wiesz następny chłopak.
Moja Marcelina grzeczna nie zygałam w ciąży ani razu jak się martwiłam na początku że jjem tylko jajko frytki i arbuza to lekarz mówił nie szuka jest zjeść sztuka jest utrzymać
A co do refluxu to też mam Ale dostałam magiczną tabletkę i działa.
Ranitidina się u mnie nazywa zapytaj lekarza może coś Ci da