Vinszka
Fanka BB :)
Wez magnez i nospe i jak czujesz sie niepewnie to zadzwon do lekarza
Dziś mam wizytę, także zapytam ale już powolutku przechodzi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wez magnez i nospe i jak czujesz sie niepewnie to zadzwon do lekarza
A który to tydzień?Ja co do płci wątpliwości nie mam
Zdjęcie z usg genetycznego tzn. 12tydzień i 2 dniA który to tydzień?
Szczęściara! Ja takiego nie mam to nadal będe trzymać się myśli, że dziewczynkaZdjęcie z usg genetycznego tzn. 12tydzień i 2 dni
Kochana jak chcesz dolaczyc do nas na mamuski prywatne to napisz do @Pixie_DixieU ciebie parka więc nie same!!!
U ciebie parka więc nie same!!!
Napisałam...Kochana jak chcesz dolaczyc do nas na mamuski prywatne to napisz do @Pixie_Dixie
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha jak widać ale u mnie od 12 do 18 tyg miał być chłopak a teraz wychodzi ze dziewczynkaJa co do płci wątpliwości nie mam
Ale widziałaś u siebie coś podobnego na usg jak u mojego malucha?Haha jak widać ale u mnie od 12 do 18 tyg miał być chłopak a teraz wychodzi ze dziewczynka
Też byłam w szoku ale już się bardzo cieszę bo zawsze chcieliśmy córeczkę. Lekarz coś tam widział ale mówił że to może być pepowina. A na tym usg już ładnie widać było że dziewczyna. Okaże się jednak wszystko za dwa tygodnie. Narazie kupuje wszystko uniwersaleAle widziałaś u siebie coś podobnego na usg jak u mojego malucha?
Gdyby mój synek okazał się dziewczynką byłabym w szoku