ja biorę pregna plus w rossman kupuję są stosunkowo tanie a skład okDziewczyny co polecacie za witaminki w środku II trymestru ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja biorę pregna plus w rossman kupuję są stosunkowo tanie a skład okDziewczyny co polecacie za witaminki w środku II trymestru ?
Brałam je przed ciążą są fajne i malutkie co ułatwia polykanieja biorę pregna plus w rossman kupuję są stosunkowo tanie a skład ok
No ja się cieszę z tego rozwarcia [emoji6]mogłoby jeszcze szyjki już nie być, ale cóż trzeba będzie poćwiczyć wóz mężem [emoji6]Przybrać coś mógł na bank ale wiem ze tez często się mylą te aparatury . Znajoma miała tydzień przed porodem 3700 g a w dniu porodu dziecko miało 4300 g . A co lekarz na to rozwarcie ? To ty już kochana na ostatnich przedbiegach [emoji33]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Z mężem miało być [emoji23]No ja się cieszę z tego rozwarcia [emoji6]mogłoby jeszcze szyjki już nie być, ale cóż trzeba będzie poćwiczyć wóz mężem [emoji6]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
O ja [emoji28]a jak długą miałaś wtedy szyjkę? Czy już jej nie miałaś?Ja z rozwarciem na 1 palec chodzilam prawie 3tyg i w koncu mialam wywolowany porod.
A granica bledu usg to 500g wiec na roznych sprzetach moze roznie pokazywac.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Witam [emoji4]
Po usg szyjka skrócona, rozwarcie niby na jeden palec[emoji3] , ale mały jest jeszcze wysoko i nie widać by się coś działo, mały waży niby 3500 ale coś mi się dużo wydaje jak w zeszłym tyg. W piątek na innym - lepszym usg miał 3 kg mógł przybrać przez tecpare dni tyle ...[emoji3]?
O ja [emoji28]a jak długą miałaś wtedy szyjkę? Czy już jej nie miałaś?
Jaki super duzy chlopak [emoji4] [emoji4] [emoji4]My już po wizycie. Z Małym wszystko ok. Waży 1900 gr . Szyjka nie mierzona w usg tylko "ręcznie" badana i jest twarda, zamknięta i wg lekarza długa. Wszystko posprawdzal ale nie dał mi opisu. Więc takie nie do końca było to isg trzeciego trymestru.
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Jaki duzy kawaler [emoji4] [emoji4]Witam [emoji4]
Po usg szyjka skrócona, rozwarcie niby na jeden palec[emoji3] , ale mały jest jeszcze wysoko i nie widać by się coś działo, mały waży niby 3500 ale coś mi się dużo wydaje jak w zeszłym tyg. W piątek na innym - lepszym usg miał 3 kg mógł przybrać przez tecpare dni tyle ...[emoji3]?
Najważniejsze, ze że wszystko w porządku [emoji9] [emoji9]My już po wizycie. Z Małym wszystko ok. Waży 1900 gr . Szyjka nie mierzona w usg tylko "ręcznie" badana i jest twarda, zamknięta i wg lekarza długa. Wszystko posprawdzal ale nie dał mi opisu. Więc takie nie do końca było to isg trzeciego trymestru.
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]