reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Nie wiem skad taka informacja.
Powod do niepokoju jest jak ktores z prawdopodobienstw wynosi mniej niz 1:250, wtedy lekarze zalecaja dalsza diagnostyke.
Twoje wyniki sa dobre.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mi lekarz mówił,że nawet 1:350
Jak masz 1:4300 to dla mnie to jest przecież dobrze,ale jak chcesz być spokojniejsza i możesz sobie pozwolić zawsze jest nifty.
Kurcze dlatego nie lubię tego pappa :/

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

20 ale moj lekarz i polozna w szkole rodzenia powtarzają mi ze mam sie nie martwic bo To pierwsza ciaza i na spokojnie do tego podchodzic [emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Już niedługo poczujesz i będziesz wiedziała,że to jest to :)
Pierwsze kopniaki są zazwyczaj dość mocne :)
Cudowne uczucie [emoji173][emoji173] aż się poryczelismy z mężem że szczęścia :)
Kurcze jak mi brakuje bycia w ciąży :)

Pewnie,że jest :)
A na prenatalnych nie określają Wam ryzyka? U nas na usg 12tc mam na dokumentach określenie wyżyna trisomnii.
Niezależnie od testów genetycznych.

Z 12 tc mam te wyniki i słowa lekarza że jest dobrze i nie ma konieczności dalszych badań w tym kierunku

18 tc widać już coś więcej poza moja lordozą :laugh2:Zobacz załącznik 818114

Ja w 14t3d mam większy od Ciebie [emoji12] to jaki będę miała jak będę w 18 t [emoji33]
1502280727-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry