reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziękuję za gratulacje. Jak na razie mam mało czasu aby wejść na neta. Większość czasu poświęcam na sen , karmienie, ściąganie pokarmu . Czasem Michałek myli dzień z nocą i oczka mi się Myjaka a wstaje co 3 godziny w nocy na karmienie. Fajnie rozkrecila mi się laktacja. Po CC nie miałam pokarmu, ani kropelki, dopiero na 4 dzień pojawiła się siara i teraz już po 120 ml ściągam z obu piersi a je tylko po 30 ml. Moje maleństwo je , śpi i czasem oczka otwiera i malutko płacze. Oby tak już zostało
Hihi, coś mi się wydaje, że Michałek rozpoznaje teren i Mamę. Jak się trochę pozna to zacznie szaleć:)
A tak na serio to super z tą laktacją, ja się boję tego momentu i czy uda mi się ją rozkręcić.
Dużo sił i zdrówka teraz:)

reklama
Dziewczyny , wiem że temat orzewijal się nie raz, ale nie wiem jakie odpowiedzi przeważały. Jak Wasi lekarze prowadzący ciaze, niezwiązani z ivf licza tygodnie ciąży? Z OM czy transfer -14d-wiek zarodka??

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny , wiem że temat orzewijal się nie raz, ale nie wiem jakie odpowiedzi przeważały. Jak Wasi lekarze prowadzący ciaze, niezwiązani z ivf licza tygodnie ciąży? Z OM czy transfer -14d-wiek zarodka??

u mnie z OM, ale te terminy się u mnie praktycznie pokrywają, bo transfer 3 dniowych zarodków miałam w 18 dc

Mój lekarz z kliniki pracuje na bielanach i wstępnie tam myślałam. Zawsze to lepiej ze swoim lekarzem... Wsadzał orzeszka bezboleśnie to niech tak samo wyjmie :D:D
Ja na usg chodziłam do dr Kretowicza z Bielanskiego :) fajny facet,konkretny bardzo i dobry lekarz :)
Zobaczymy jeszcze jak się u mnie sytuacja rozwinie. Na razie biorę pod uwagę Starynkiewicza i Karowa :) a generalnie jak się zacznie to jadę gdzie bliżej ;)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

No, ja też pamiętam jak Beata bete robiła! Z resztą nie tylko Ją pamiętam, a ciąż już końcówka.

To jest naprawdę niesamowite jak to szybko leci :) niedługo wszystkie będziemy z wózkami biegać ;)
Ania a jak u Ciebie??

reklama
Ja na usg chodziłam do dr Kretowicza z Bielanskiego :) fajny facet,konkretny bardzo i dobry lekarz :)
Zobaczymy jeszcze jak się u mnie sytuacja rozwinie. Na razie biorę pod uwagę Starynkiewicza i Karowa :) a generalnie jak się zacznie to jadę gdzie bliżej ;)

Ja za Piasecznem mieszkam do mnie to z 45km bedzie i dlatego sie zastanawiam. Ale moze mnie na oddzial wczesniej przyjmie...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry