AniaCh83
Fanka BB :)
Dziewczyny jaki metylowany kwas foliowy polecacie?
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Solgara 800 mgDziewczyny jaki metylowany kwas foliowy polecacie?
No potrafią nudzić troszkę Ja chciałam poznać położne U nas położna kosztuje 1500 złJa nie chodzę bo stwierdziłam że teoria to jedno praktyka to co innego. Każdy poród jest inny i wiedza teoretyczna będzie mało przydatna ja chyba na te konto wolę położną wziąść do porodu.
Ja przytyłam 13.5 kg ale pocieszam się bo koleżanki w pracy podobijały do 18 kg na tym samym etapie ciąży.
Beata, a gdzie planujesz rodzic? Ja powoli zaczynam.sie zastanawiac.No potrafią nudzić troszkę Ja chciałam poznać położne U nas położna kosztuje 1500 zł
Nie patrz na wagę, zobaczysz jak u rodzisz to będziesz chudla w oczach
Jakbym przytyła z 30kg to bym się martwi la
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Siostra mi mówiła,że mówi sie że brzuch się stawia
Ja zaczęłam 33tc i też tak czasami mam. Trzeba się położyć,odpocząć i powinno przejść ja staram się nie brać leków, odpoczynek pomaga
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje. Duży chlopczyk [emoji3]Nie było mnie jakiś czas. 12.05 na świat przyszedł mój synek Michałek przez CC. Ważył 3940g i 56 cm długi. Jest cudny . Od poniedziałku jesteśmy w domku
Cytrynka gratuluję i dużo zdrówka dla Ciebie i Michałka No właśnie zastanawiałam się jak u Ciebie, bo pisałaś, że termin będzie szybszy niż z kalendarza, a tu już Maluszek na świecieNie było mnie jakiś czas. 12.05 na świat przyszedł mój synek Michałek przez CC. Ważył 3940g i 56 cm długi. Jest cudny . Od poniedziałku jesteśmy w domku
Gratulacje zdrówka dla Was obojgaNie było mnie jakiś czas. 12.05 na świat przyszedł mój synek Michałek przez CC. Ważył 3940g i 56 cm długi. Jest cudny . Od poniedziałku jesteśmy w domku
Nie było mnie jakiś czas. 12.05 na świat przyszedł mój synek Michałek przez CC. Ważył 3940g i 56 cm długi. Jest cudny . Od poniedziałku jesteśmy w domku