reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja zawsze myślałam, że nie jestem typową Matką Polką i będę chciała wrócić do pracy zaraz po macierzyńskim, bo rozwój zawodowy jest dla mnie ważny. A potem doczekałam się tej ciąży... :) Mały jeszcze jest w moim brzuchu, a ja już nie potrafię sobie wyobrazić, że go zostawię i wrócę do pracy. Nie żal mi już tego awansu, który straciłam przez L4, w ogóle o tym zapomniałam. Życie zmodyfikowało moje podejście :)

Dla mnie praca jest bardzo ważna , lubię to co robię .Ale tak ja u Ciebie tak i u mnie jest teraz czas na to czego od tak dawna pragnęłam macierzyństwo.
Tylko u u mnie plan jest taki że chcę od razu zajść w druga ciążę więc mój powrót do pracy trochę przeciąganie się w czasie :D

Byłam u lekarza z Franiem wszystko ok warzy 970 gr i jak zwykle przyklejony nosem do kręgosłupacwięc tylko ucho widziałam. Mam nadzieję że już na następnej wizycie uda się nagrać pamiatkowe usg i się odwróci niesmiałek mamusi.

reklama
Dla mnie praca jest bardzo ważna , lubię to co robię .Ale tak ja u Ciebie tak i u mnie jest teraz czas na to czego od tak dawna pragnęłam macierzyństwo.
Tylko u u mnie plan jest taki że chcę od razu zajść w druga ciążę więc mój powrót do pracy trochę przeciąganie się w czasie :D

Byłam u lekarza z Franiem wszystko ok warzy 970 gr i jak zwykle przyklejony nosem do kręgosłupacwięc tylko ucho widziałam. Mam nadzieję że już na następnej wizycie uda się nagrać pamiatkowe usg i się odwróci niesmiałek mamusi.
Widzę, że Twój Franio jak moja Zosia - nie chce się pokazać:) Moja na każdym usg trzyma rączki przy twarzy i za każdym razem odwraca się do nas pupą;)

Też bym chciała od razu drugie, zwłaszcza, że mam 33 lata. Ale czy to się uda, to czas pokaże.
Co do oglądania malucha - nie chcę Was straszyć, ale mi zostało 3 tygodnie do porodu,a mój syn konsekwentnie pokazuje pupę. Nie mamy pojęcia, jak może wyglądać. Wczoraj na USG było to samo, więcej wizyt nie mam, więc zobaczymy go dopiero po porodzie :)

Też bym chciała od razu drugie, zwłaszcza, że mam 33 lata. Ale czy to się uda, to czas pokaże.
Co do oglądania malucha - nie chcę Was straszyć, ale mi zostało 3 tygodnie do porodu,a mój syn konsekwentnie pokazuje pupę. Nie mamy pojęcia, jak może wyglądać. Wczoraj na USG było to samo, więcej wizyt nie mam, więc zobaczymy go dopiero po porodzie :)

To jesteśmy w tym samym wieku ;)

reklama
Czy ta strona obumiera czy tylko mi sie tak wydaje[emoji102][emoji102][emoji102][emoji102][emoji102][emoji214][emoji214][emoji214][emoji214]

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

Do góry