reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja zawsze myślałam, że nie jestem typową Matką Polką i będę chciała wrócić do pracy zaraz po macierzyńskim, bo rozwój zawodowy jest dla mnie ważny. A potem doczekałam się tej ciąży... :) Mały jeszcze jest w moim brzuchu, a ja już nie potrafię sobie wyobrazić, że go zostawię i wrócę do pracy. Nie żal mi już tego awansu, który straciłam przez L4, w ogóle o tym zapomniałam. Życie zmodyfikowało moje podejście :)

Dla mnie praca jest bardzo ważna , lubię to co robię .Ale tak ja u Ciebie tak i u mnie jest teraz czas na to czego od tak dawna pragnęłam macierzyństwo.
Tylko u u mnie plan jest taki że chcę od razu zajść w druga ciążę więc mój powrót do pracy trochę przeciąganie się w czasie :D

Byłam u lekarza z Franiem wszystko ok warzy 970 gr i jak zwykle przyklejony nosem do kręgosłupacwięc tylko ucho widziałam. Mam nadzieję że już na następnej wizycie uda się nagrać pamiatkowe usg i się odwróci niesmiałek mamusi.

reklama
Dla mnie praca jest bardzo ważna , lubię to co robię .Ale tak ja u Ciebie tak i u mnie jest teraz czas na to czego od tak dawna pragnęłam macierzyństwo.
Tylko u u mnie plan jest taki że chcę od razu zajść w druga ciążę więc mój powrót do pracy trochę przeciąganie się w czasie :D

Byłam u lekarza z Franiem wszystko ok warzy 970 gr i jak zwykle przyklejony nosem do kręgosłupacwięc tylko ucho widziałam. Mam nadzieję że już na następnej wizycie uda się nagrać pamiatkowe usg i się odwróci niesmiałek mamusi.
Widzę, że Twój Franio jak moja Zosia - nie chce się pokazać:) Moja na każdym usg trzyma rączki przy twarzy i za każdym razem odwraca się do nas pupą;)

Też bym chciała od razu drugie, zwłaszcza, że mam 33 lata. Ale czy to się uda, to czas pokaże.
Co do oglądania malucha - nie chcę Was straszyć, ale mi zostało 3 tygodnie do porodu,a mój syn konsekwentnie pokazuje pupę. Nie mamy pojęcia, jak może wyglądać. Wczoraj na USG było to samo, więcej wizyt nie mam, więc zobaczymy go dopiero po porodzie :)

Też bym chciała od razu drugie, zwłaszcza, że mam 33 lata. Ale czy to się uda, to czas pokaże.
Co do oglądania malucha - nie chcę Was straszyć, ale mi zostało 3 tygodnie do porodu,a mój syn konsekwentnie pokazuje pupę. Nie mamy pojęcia, jak może wyglądać. Wczoraj na USG było to samo, więcej wizyt nie mam, więc zobaczymy go dopiero po porodzie :)

To jesteśmy w tym samym wieku ;)

reklama
Czy ta strona obumiera czy tylko mi sie tak wydaje[emoji102][emoji102][emoji102][emoji102][emoji102][emoji214][emoji214][emoji214][emoji214]

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

Do góry