katharina203
Fanka BB :)
Wygladaja wczesniaczo ale slicznie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wygladaja wczesniaczo ale slicznie...
Jak to cc? Ty miałaś rodzić sn. Skąd ta zmiana?Motylku to bedziemy rodzic w tym samym dniu...wstepnie cc tez mam na 8 maja...
A termin cc Ci wyznaczyli? Mam nadzieję, że leki pomogą. Melduj sięJa juz tez po wizycie. Z malym wszystko w porzadku wazy 3042 g. Tylko te moje cisnienie nadal wysokie dostalam dzis nowe leki i skierowanie do szpitala. Mam jutro dzwonic do profesorka jak po tych lekach cisnienie jak nie bedzie spadac to do szpitala mam jechac
a dalaczego tak wcześnie GBS?Dziękuję, dobrze. Wizytę miałam rano, ale mąż od południa siedzi na IP, chyba skręcił kostkę i nie miałam czasu napisać.
Staś waży 1900g, nadal się nie odwrócił, ale rozwija się prawidłowo. Szyjka zaczęła mi się skracać, ale odpowiednio do tc. Lekarz pobrał mi dziś GBS i wyznaczył termin cc - 08 maja Kolejna wizyta -13 kwietnia.
Moja ma swoj zestaw. Smoczek i pieluszka tetrowa idzie do lozeczka ściska pieluszkę i zasypiaHehe mój tez tylko do zasypiania ma smoczek. Chociaż tez zadko go chce do zasypiania
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Bo sie okazalo ze po operacji oczu mam obawy zeby sie tam nic nie poodklejalo...no i jeszcze ta cukrzyca i niewiadomo jak wielka bedzie moja tluscilka...niby mam miec 8 maja...a mi troche ta data nie w nos bo moja szwagierka co zle bylo miedzy nami sie wtedy urodzila...no ale trudno...wazne zebym wytrwala do maja...Jak to cc? Ty miałaś rodzić sn. Skąd ta zmiana?
To będziemy sobie na odległość przesyłać pozytywne fluidy
No chyba tak zobacz nawet planowane cc nie wychodziDziewczyny jak tak czytam to chyba jedynie ja urodziłam w dniu który miałam wyznaczony
He he...Tymek ten sam zestaw ma do zasypiania. Pieluszke musze mu polozyc przy jednym policzku i on sie w nia wtula i zasypia.Moja ma swoj zestaw. Smoczek i pieluszka tetrowa idzie do lozeczka ściska pieluszkę i zasypia