reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Jem mniej, bo jestem mniej glodna, ale ogolnie na slodycze nadal mam ochote :)
A bole podbrzusza sie zdazaja, ale sa takie dosc slabe, wiec jakichs jednoznacznych sygnalow nie ma, choc brazowawy sluz wrocil.
Spokojnie, polez do 37tyg, a potem niech sie dzieje co chce :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem wiem mam jeszcze czas. Tak jak pisalam wczesniej czekam na wizyte jeszcze 9 dni i dostane zaswiadczenie ze ma byc cc i wtedy juz bede spokojniejsza. Bo najbardziej boje sie ze mnie zlapie w nocy to bede musiala jechac do nas do szpitala i nie wiem czy mi zrobia cc bez zaswiadczenia albo w dzien i nie bede mogla dodzwonic sie do swojego profesorka a w ciemno tez nie bede jechac 100 km do szpitala gdzie on pracuje tylko do swego na miejscu co mam 10 min drogi.
A w niedziele zaczyna mi sie 36 tydz

Wiem wiem mam jeszcze czas. Tak jak pisalam wczesniej czekam na wizyte jeszcze 9 dni i dostane zaswiadczenie ze ma byc cc i wtedy juz bede spokojniejsza. Bo najbardziej boje sie ze mnie zlapie w nocy to bede musiala jechac do nas do szpitala i nie wiem czy mi zrobia cc bez zaswiadczenia albo w dzien i nie bede mogla dodzwonic sie do swojego profesorka a w ciemno tez nie bede jechac 100 km do szpitala gdzie on pracuje tylko do swego na miejscu co mam 10 min drogi.
A w niedziele zaczyna mi sie 36 tydz

Ale masz jakies ewidentne objawy, ze cos zaczyna sie dziac czy po prostu sie boisz?
Bedzie dobrze, spokojnie sobie lezakuj i czekaj... 9 dni szybko zleci.

Ale masz jakies ewidentne objawy, ze cos zaczyna sie dziac czy po prostu sie boisz?
Bedzie dobrze, spokojnie sobie lezakuj i czekaj... 9 dni szybko zleci.

Boli mnie caly czas podbrzusze i opuscil mi sie juz brzuch. Nie moge juz normalnie siedziec musze tak na pol lezaco i przedewszystkim malutki jest juz bardzo nisko ulozony. Polozna mi powiedziala ze za nisko jak na ten tydz.

Nie miałam kiedy napisać więc pisze dopiero dziś. ..W nocy z niedzieli na poniedziałek odeszły mi wody :) pojechaliśmy do szpitala i we wtorek o 2.08 w nocy urodziła się nasza córeczka Ola :) Nie stety dzis dostała zoltaczki i musimy jeszcze pobyć w szpitalu :( Poza tym wszystko jest o.k Waga 3300 i 56 dł. :)
Niestety tez skończyło się cesarska bo po dwóch godzinach parcia Mała odwróciła główkę i nic nie można było zrobjc:(
To teraz Wasza kolej Kochane;)

Gratulacje! Ja tez jestem z 7 marca :D:D

Husann !!! Nie strasz bo mi JuZ sie nie chce jesc[emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]jem bo musze Tylko rano sniadanie obowiazkowe z mala kaweczka;) a potem to Sue zmuszam do jedzenia
Bole dolne brzucha tez mam Ale nie dzienne,plamki co dzuen (niestety),
No to zaczniezz w ndz 9 msc;))

Nie miałam kiedy napisać więc pisze dopiero dziś. ..W nocy z niedzieli na poniedziałek odeszły mi wody :) pojechaliśmy do szpitala i we wtorek o 2.08 w nocy urodziła się nasza córeczka Ola :) Nie stety dzis dostała zoltaczki i musimy jeszcze pobyć w szpitalu :( Poza tym wszystko jest o.k Waga 3300 i 56 dł. :)
Niestety tez skończyło się cesarska bo po dwóch godzinach parcia Mała odwróciła główkę i nic nie można było zrobjc:(
Gratulacje:) Dużo zdrówka Wam życzę i szybkiego opuszczenia szpitala:)

reklama
GRATULACJE!!!

Do góry