Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ja tez pierwszy raz ale jakos dalam rade...
Dawaj brzuszek foteczke !!!tam ....
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez pierwszy raz ale jakos dalam rade...
Kochana tam nie ma obcych dziewczyn tylko dziewczyny z forum kto po in vitro i z ciezarowekJa tez pierwszy raz slysze o tej grupie. I mimo, ze zamknieta to dalej sa tam obcy totalnie ludzie, wiec dla mnie troche mija sie z celem, bo dziewczyny chca miec grupe "swoich" osob, zeby moc be stresu zdjecia wstwiac.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje dla rodzicow niech Wojtus zdrowo rosnie :*Dziewczyny dziś o 20.00 Przyszedł na świat nasz synek Wojtus. CC. 3300g 54cm i 10/10 punktów.
Narazie nic nie Czuje tylkonie okropnie trzesie.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mozecie dodawac uzytkownikow ale to ja musze kazda z was potwierdzicNapisz na priv do Gosi. Musiałabyś jej podać swoje dane, żeby Cię wyszukała i dodała do grupy.
Edit.
Właśnie widzę, że coś tam się chyba pozmieniało, bo ja też mogę kogoś dodać.
Tak czy owak, potrzebne są Twoje dane z FB
Kody są chyba od wczoraj, żeby zwiększyć bezpieczeństwo.
Peugeotka, dałaś już radę?
Nieagatka, jeśli chodzi o tę zamkniętą grupę, to jesteśmy tam tylko my, nikt bez zaproszenia tam nie wejdzie
Mój tak nie ma. Jak mu wypadnie smoczek to koło buzi mu leży i tak śpi dalej. Chociaż zauważyłam, że mój ostatnio juz bez smoka zasypiaDziewczyny, Wasze maluchy tez tak ryja buzia w materac jak im smoczek wypadnie z buzi jak spia? Moj ryje jak dzik w lesie co szuka kasztanow. Zastanawiam sie czy to normalne.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz co mój jeszcze ma odruchy moro. Nie takie jak wcześniej ale ma. Szczególnie jak coś się powie strasznie głośno lub jakis głośny hałas usłyszy np. stukniecie