reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja tez pierwszy raz slysze o tej grupie. I mimo, ze zamknieta to dalej sa tam obcy totalnie ludzie, wiec dla mnie troche mija sie z celem, bo dziewczyny chca miec grupe "swoich" osob, zeby moc be stresu zdjecia wstwiac.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana tam nie ma obcych dziewczyn tylko dziewczyny z forum kto po in vitro i z ciezarowek :)

Napisz na priv do Gosi. Musiałabyś jej podać swoje dane, żeby Cię wyszukała i dodała do grupy.

Edit.
Właśnie widzę, że coś tam się chyba pozmieniało, bo ja też mogę kogoś dodać.
Tak czy owak, potrzebne są Twoje dane z FB :)
Mozecie dodawac uzytkownikow ale to ja musze kazda z was potwierdzic

Dziewczyny jak tak patrze na te nasze maluchy to nie mogę uwierzyć, że są z nami. Aż z tego oglądania się troszkę popłakałam :p

Dziewczyny, Wasze maluchy tez tak ryja buzia w materac jak im smoczek wypadnie z buzi jak spia? Moj ryje jak dzik w lesie co szuka kasztanow. Zastanawiam sie czy to normalne.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Kody są chyba od wczoraj, żeby zwiększyć bezpieczeństwo.
Peugeotka, dałaś już radę?
Nieagatka, jeśli chodzi o tę zamkniętą grupę, to jesteśmy tam tylko my, nikt bez zaproszenia tam nie wejdzie :)

Kody są chyba od wczoraj, żeby zwiększyć bezpieczeństwo.
Peugeotka, dałaś już radę?
Nieagatka, jeśli chodzi o tę zamkniętą grupę, to jesteśmy tam tylko my, nikt bez zaproszenia tam nie wejdzie :)

Dalam:). Jestem wszedzie juz teraZ [emoji28][emoji28][emoji28][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, Wasze maluchy tez tak ryja buzia w materac jak im smoczek wypadnie z buzi jak spia? Moj ryje jak dzik w lesie co szuka kasztanow. Zastanawiam sie czy to normalne.

Mój tak nie ma. Jak mu wypadnie smoczek to koło buzi mu leży i tak śpi dalej. Chociaż zauważyłam, że mój ostatnio juz bez smoka zasypia :)
A....i maja jeszcze Wasze maluchy odruch moro???

Wiesz co mój jeszcze ma odruchy moro. Nie takie jak wcześniej ale ma. Szczególnie jak coś się powie strasznie głośno lub jakis głośny hałas usłyszy np. stukniecie

Do góry