reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny a jak to jest wszyscy w okolo klepia ze kobieta w ciazy powinna zdrowo sie odywiac aby mleko bylo pozywne dla dziecka a to skoro jecie Po bulce dziennie to ok !? Mleka produkcja czerpie korzysci z nas tych kilogramow co sie przytylo?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie to wygladodalo tak ze podczas laktacji dostałam takiego apetytu ze nie było ze dziecko płacze tylko mama teraz je ! :) jadłam jak szalona a bułce to bym nie przeżyła a juz na pewno nie miałabym pokarmu dla małej . Ale każdy ma inaczej .

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi czy taki klujacy ból bardzo nisko w brzuchu to mogą być dzieciaczki czy jakieś skurcze bardzo się z denerwowalam od soboty i dziś od rana mam taki ból najbardziej jak chodzę ale teraz jak leżę tez poradźcie bo boje się żeby coś się nie stało ruchu dzieci są
A moze skurcze przepowiadające ?

Rybko, nie wiem czy to taki bol, ale ja przed sama cesarka mialam tak, ze nie moglam siedziec na tylku, tak mnie cos na dole klulo. Mialam wrazenie, ze mi synus juz glowke wystawia.
A gdzies na 1-2 tygodnie przed chodzilam juz okrakiem i tez mnie na dole klulo, ze balam sie ze synus mi zaraz glowke wystawi. Tylko wtedy jeszcze moglam siedziec.

Rybko jedz na ip. Ja tez czulam ruchy synka, mialam tylko ten klujacy bol, ze nie moglam chodzic i siedziec tez. Ja wtedy myslalam ze to szyjka mi sie dalej otwiera i skraca. A tu z synkiem bylo juz zle. Nie chce Cie straszyc, ale lepiej jedz to sprawdzic.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Dziewczyny które urodziły w grudniu czy Wy nadal krwawicie/plamicie?ja cały czas i już zaczynam się martwić oczywiście jak mi się przypomni w wolnej chwili co nie zdaża się często;)nie umawiałam się do ginekologa z tego powodu ale chyba mimo wszystko już powinnam. Wy już zaliczyłyscie wizyty poporodowe?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Rybko, co u Ciebie?
Mnie tak coś kłuło w niedzielę, tak nisko, trochę jakby w pachwinie. Poleżałam i przeszło.

Zakupy zrobiłam w aptece e-ziko. Porównywałam ceny z gemini, w której zwykle zamawiam leki, ale część rzeczy w ziko była tańsza. Zapłaciłam za wszystko niecałe 300 zł.

To chyba ja :) i tak - z Ikei

a82bb6de8d4af0a889179a2a0591c848.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oooooo to tomam strasznie mało miejsca w sypialni i tak myślę jak mieć wszystko pod ręką podczas przewijania i przypominam sobie ze są te pojemniki i chciałem zobaczyć na "żywo" dzięks. ;) ;) ;)

Dziewczyny które urodziły w grudniu czy Wy nadal krwawicie/plamicie?ja cały czas i już zaczynam się martwić oczywiście jak mi się przypomni w wolnej chwili co nie zdaża się często;)nie umawiałam się do ginekologa z tego powodu ale chyba mimo wszystko już powinnam. Wy już zaliczyłyscie wizyty poporodowe?

Ja juz po 5 tyg byłam na wizycie. Ale wtedy juz mialam tylko plamienia. Myślę że powinnaś pójść i sprawdzić

Ja juz od jakiegos miesiaca nie. Do 6-7 tyg plamilam. Pierwszą wizytę po porodzie mam za tydzien

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dobrze wszystko dziewczyny :) to dzieci tak mnie kopaly i się wiercily ja się denerwowalam to i oni też i wariacja była a ze dwóch i ważą sporo miejsca mało to ból wszędzie szyjka zamknięta taka jak była z dziećmi tez ok mam obserwować gdyby co się działo to przyjechać :)

Do góry