reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Sledzinka wychodzi na to ze Ja najkrocej bralam ;), Ale jestem obecnie w 31t3d i wszy ok , nie boj sie ,zapewne badaja poziom hormonu i albo daja wiecej albo mniej albo wogole zaprzestaja.... jak ja 12tc i koniec z dnia na dzien ....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi czy taki klujacy ból bardzo nisko w brzuchu to mogą być dzieciaczki czy jakieś skurcze bardzo się z denerwowalam od soboty i dziś od rana mam taki ból najbardziej jak chodzę ale teraz jak leżę tez poradźcie bo boje się żeby coś się nie stało ruchu dzieci są

Dziewczyny gdzie kupowałyście apteczną wyprawkę dla dziecka i siebie?Może polecicie jakąs tanią aptekę online?I ile płaciłyście za wszystko?

Dziewczyny powiedzcie mi czy taki klujacy ból bardzo nisko w brzuchu to mogą być dzieciaczki czy jakieś skurcze bardzo się z denerwowalam od soboty i dziś od rana mam taki ból najbardziej jak chodzę ale teraz jak leżę tez poradźcie bo boje się żeby coś się nie stało ruchu dzieci są
Mój lekarz mówił, że gdyby mnie coś niepokoiło to żeby przyjechac na ktg...Może warto i nie będziesz się denerwować?

reklama
Do góry