reklama
Dostalas antyki???Ja dziś byłam na wizycie u gina i wszystko ładnie wygląda. Nawet dał zielone światło na seksik
Ja dostalam mimo ze nie prosilam. Gin mowi ze po ciazy wszystko sie zmienia, a do grudnia mam uwazac zeby w ciaze nie zajsc.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
ewelin86
Fanka BB :)
Nie dostałam bo u mnie są niepotrzebne.Dostalas antyki???
Ja dostalam mimo ze nie prosilam. Gin mowi ze po ciazy wszystko sie zmienia, a do grudnia mam uwazac zeby w ciaze nie zajsc.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Flandi
Melduję się posłusznie na szczęście wciąż z domu hehe. KTG wyszło dobrze, kilka skurczy w trakcie, ale tylko 2 pod 80, więc i tak super. Leżę więc sobie nadal w domku i na spokojnie czekam na poniedziałek. Dziś kończymy 35tc, więc już jestem dużo spokojniejsza o maluchy. Łóżeczko przeniesione do sypialni, muszę spakować torbę dla dzieci i heja.
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ewelin Ja tak kapiel godzinna w wannnie Ale oczywiscie robie sie ciezsza +14 kg musze uwazac wychodze razem z mezem ktory pomaga,Z daje sie ze dlugo to nie potrwa i przejde na prysznic
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
katharina203
Ja sie kapie w wanie...leze i odpoczywam...ale nie robie sobie bardzo goracej wody...ja w wannie a maz pod prysznicem a potem mi myje plecy i pomaga wyjsc...Dziewczyny a powiedzcie jeszcze czy kapie cie się w wannie? Bo tak zawsze prysznic a marzy mi się takie lezenie w wannie
Ja tez prysznic. Jeszcze nie chce az tak moczyc bliznyDziewczyny a powiedzcie jeszcze czy kapie cie się w wannie? Bo tak zawsze prysznic a marzy mi się takie lezenie w wannie
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
katharina203
A sorki...nie skumalam ze to pytanie juz dla rozpakowanych mam ...
reklama
Zosia87
Ooo tez bym sie poprzytulala ale tak z brzuchem nie wygodnie bo ostatnio próbowałam i słabo więc czekam na te zielone światło już po [emoji23] ale tez gdzies czytalam ze od 20tyg przy bliźniakach to juz sie lepiej wstrzymacJa dziś byłam na wizycie u gina i wszystko ładnie wygląda. Nawet dał zielone światło na seksik
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom