reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Wesołych Świąt kochane :* ode mnie i dziewczynek!
C360_2016-12-23-18-18-44-064.jpg

Załączniki

• C360_2016-12-23-18-18-44-064.jpg
    C360_2016-12-23-18-18-44-064.jpg
    42,9 KB · Wyświetleń: 778
Kasia_basia dopiero zobaczylam :* gratulacje :*
tęsknię za wami dziewczyny ale mam czas wypełniony na 100 % przez moje babelki...dzisiaj karmiłam od 1 w nocy do 6.30...od piątku byłyśmy do środy codzinnie w mieście u lekarza i myślę to je rozregulowalo i niestety tak to teraz wygląda ze ciężko je uśpić bo płaczą i tylko cyc i cyv

Również dołączam się do życzeń.
Zdrowych, radosnych, spokojnych Świąt.
Oczywiście Mikołaja bogatego w prezenty choć myślę że te najważniejsze nosimy pod sercem lub już na rękach.
Całuję gorąco!!!! :-*

reklama
1482530682767.jpg

Ja po wizycie: ) wszystko dobrze:) teraz tylko rosnac i od polowy ciazy kontroloeac przeplywy i przyrosty wielkosciowe malucha bardziej przez ten wynik pappy...
Tylko mi stresa lekarz napedzil bo w domu na wkladce slad krwi - malenki co prawda... Ale cale popoludnie co chwile w lazience... I na szczescie czysto i spokojnie...Podejrzewam ze mnie musial drapnac jak mi cytologie pobieral...
A dzien biegany bo reszta zakupow, pieczenie itd... A jeszcze jutro ostatnie porzadki od rana... I 3 dni lenistwa:)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1482530682767.jpg
    1482530682767.jpg
    66,9 KB · Wyświetleń: 678
Do góry