reklama
nieagatka
Fanka BB :)
Ja dzis caly dzien w kuchni, ale tez Wam wszystkim radosnych, rodzinnych Swiat
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Fiolek81
CudnosciWesołych Świąt kochane :* ode mnie i dziewczynek!
Zobacz załącznik 788731
butterfly1331
Moderator
Ja też Wam życzę zdrowych, radosnych świąt :-*
pisanka89
Kasia_basia dopiero zobaczylam :* gratulacje :*
tęsknię za wami dziewczyny ale mam czas wypełniony na 100 % przez moje babelki...dzisiaj karmiłam od 1 w nocy do 6.30...od piątku byłyśmy do środy codzinnie w mieście u lekarza i myślę to je rozregulowalo i niestety tak to teraz wygląda ze ciężko je uśpić bo płaczą i tylko cyc i cyv
tęsknię za wami dziewczyny ale mam czas wypełniony na 100 % przez moje babelki...dzisiaj karmiłam od 1 w nocy do 6.30...od piątku byłyśmy do środy codzinnie w mieście u lekarza i myślę to je rozregulowalo i niestety tak to teraz wygląda ze ciężko je uśpić bo płaczą i tylko cyc i cyv
nieagatka
reklama
ema51
Ja po wizycie: ) wszystko dobrze teraz tylko rosnac i od polowy ciazy kontroloeac przeplywy i przyrosty wielkosciowe malucha bardziej przez ten wynik pappy...
Tylko mi stresa lekarz napedzil bo w domu na wkladce slad krwi - malenki co prawda... Ale cale popoludnie co chwile w lazience... I na szczescie czysto i spokojnie...Podejrzewam ze mnie musial drapnac jak mi cytologie pobieral...
A dzien biegany bo reszta zakupow, pieczenie itd... A jeszcze jutro ostatnie porzadki od rana... I 3 dni lenistwa
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki