reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Martka przymierzam kapturki i moja brodawka ledwo dosięga 1/10 wysokości jego mam bardzo małe. laktator wyciągnął ale bardziej na szerokość a nadal są krótkie ale dzieci pija bo cieknie im mleko po buzi.

reklama
Dziewczyny dzis mam takiego stresa i zastanawiam sie czy wszystko jest w porzadku z moim malenstwem bo dzis praktycznie nie czuje zeby kopal. A wizyta dopiero w nastepna srode.

A ktory to tc?

Sprobuj zjesc czekolady i sie poloz, albo obudz :)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Na moja dziala tez jak wypije cos bardzo zimnego albo goracego. Wtefy zazwyczaj sie budzi. Ale tez zdazaja mi sie dni, ze malo sie rusza i Lile ma racje - moze sie tak zdazac, dopiero po 28tyg powinno juz byc regularnie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

My już w domku :-) wyszliśmy dziś o 17!!! Masakra ale najważniejsze że w końcu u siebie :-) jestem załamana bo na małego wszystko jest mega za duże, wszystko!!! Mąż właśnie jeździ po smykach i szuka czegokolwiek w rozmiarze 50 i jak na złość niewiele tego a jak chciałam kupić w 56 to same 50 były :-( kombinezon mam na 50 a mały w niego wpadł :-/ od razu wyobraziłam sobie dzieciaczki w kombinezonach na 68 cm które co po niektóre mamy kupiły ;-) niedługo pierwsza kąpiel... Stresa mam mega! No i nocka w nowym miejscu...

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
My już w domku :-) wyszliśmy dziś o 17!!! Masakra ale najważniejsze że w końcu u siebie :-) jestem załamana bo na małego wszystko jest mega za duże, wszystko!!! Mąż właśnie jeździ po smykach i szuka czegokolwiek w rozmiarze 50 i jak na złość niewiele tego a jak chciałam kupić w 56 to same 50 były :-( kombinezon mam na 50 a mały w niego wpadł :-/ od razu wyobraziłam sobie dzieciaczki w kombinezonach na 68 cm które co po niektóre mamy kupiły ;-) niedługo pierwsza kąpiel... Stresa mam mega! No i nocka w nowym miejscu...

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam kupione chyba 3 body na 50 i mialam zamiar nie kupowac wiecej, ale teraz to mam watpliwosci...
Fajnie, ze juz w domu [emoji16] Teraz juz pojdzie z gorki [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry