reklama
lile
Fanka BB :)
Dziewczyny dzis mam takiego stresa i zastanawiam sie czy wszystko jest w porzadku z moim malenstwem bo dzis praktycznie nie czuje zeby kopal.
A ktory to tc?
Sprobuj zjesc czekolady i sie poloz, albo obudz
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
husann
Dzis jest 23t2d. Wlasnie przed chwila zjadlam pince polo.A ktory to tc?
lile
Dzis jest 23t2d. Wlasnie przed chwila zjadlam pince polo.
Mi w szpitalu powiedzieli ze do 26tc moga byc takie przerwy.
husann
O to troche mnie uspokoilas.Mi w szpitalu powiedzieli ze do 26tc moga byc takie przerwy.
nieagatka
A ktory to tc?
Na moja dziala tez jak wypije cos bardzo zimnego albo goracego. Wtefy zazwyczaj sie budzi. Ale tez zdazaja mi sie dni, ze malo sie rusza i Lile ma racje - moze sie tak zdazac, dopiero po 28tyg powinno juz byc regularnie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
My już w domku :-) wyszliśmy dziś o 17!!! Masakra ale najważniejsze że w końcu u siebie :-) jestem załamana bo na małego wszystko jest mega za duże, wszystko!!! Mąż właśnie jeździ po smykach i szuka czegokolwiek w rozmiarze 50 i jak na złość niewiele tego a jak chciałam kupić w 56 to same 50 były :-( kombinezon mam na 50 a mały w niego wpadł :-/ od razu wyobraziłam sobie dzieciaczki w kombinezonach na 68 cm które co po niektóre mamy kupiły ;-) niedługo pierwsza kąpiel... Stresa mam mega! No i nocka w nowym miejscu...
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
nieagatka
My już w domku :-) wyszliśmy dziś o 17!!! Masakra ale najważniejsze że w końcu u siebie :-) jestem załamana bo na małego wszystko jest mega za duże, wszystko!!! Mąż właśnie jeździ po smykach i szuka czegokolwiek w rozmiarze 50 i jak na złość niewiele tego a jak chciałam kupić w 56 to same 50 były :-( kombinezon mam na 50 a mały w niego wpadł :-/ od razu wyobraziłam sobie dzieciaczki w kombinezonach na 68 cm które co po niektóre mamy kupiły ;-) niedługo pierwsza kąpiel... Stresa mam mega! No i nocka w nowym miejscu...
Mam kupione chyba 3 body na 50 i mialam zamiar nie kupowac wiecej, ale teraz to mam watpliwosci...
Fajnie, ze juz w domu [emoji16] Teraz juz pojdzie z gorki [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom