Ojej, biedny :-( zdrówka życzęA ja sie klade z Misiem do szpitala zapalenie pluc sie przypaletalo :'(
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojej, biedny :-( zdrówka życzęA ja sie klade z Misiem do szpitala zapalenie pluc sie przypaletalo :'(
No to nieźle, ważne żeby nie były regularne :-)Mi na ktg skurcze wyszły jakieś jeden nawet trochę ponad 80, reszta od 20-40 :/
O matko, zachcianki jakbyś w ciąży była hihi :-)Dzisiaj mam jak na złość jakąś głodzillę. Pożeram to co przynoszą i marze o bułeczkach maślanych, do tego Danio i dżem plus kawałeczki banana, popite mlekiem waniliowym. Czekam na m aż dowiezie oczywiscie w glowie juz mysl, ze moze organizm zbiera sily na....
Ja miałam ostatnio regularne 120 i nie podzielę twojego zdania mnie już takie bolałyA ja miałam jeden skurcz teraz 122 ale jazda hahaha ale nie bolal tylko myślałam że macica mi wypadnie brzuchem . ..u mnie też dzisiaj pasztet ale dobryyyy
Może mamy inny próg bólu ciekawa jestem od jakiego bym coś poczuła. resztę miałam powyżej 100 ale macica zmacana bo dziewczynki niegrzeczneJa miałam ostatnio regularne 120 i nie podzielę twojego zdania mnie już takie bolały
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom