katharina203
Fanka BB :)
A ja od kilku dni katar i lzawienie oczu a dzis do tego kaszel...juz mnie brzuch od niego boli...domowe sposoby nie pomagaja...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co Cię bolalo? Ważne ze wszystko ok i się uspokoiłasbylam u lekarza bo ledwo ostatnio lazilam z bolu. Na szczescie wszystko ok, boli bo szybko rosna.
Do lekarza biegnij szybciutko :-) a do wizyty dużo imbiru świeżego, działa cuda!A ja od kilku dni katar i lzawienie oczu a dzis do tego kaszel...juz mnie brzuch od niego boli...domowe sposoby nie pomagaja...
Oj takk, generalnie wstaje już zmęczona i bez chęci do życia, cały dzień tylko jem,oglądam tv i leżęCzy Wy też tak macie, że nie wiecie co ze sobą zrobić? Leżę w łóżku i jak ta głupia wpatruje się w telefon. Brak ochoty na cokolwiek najlepiej poszla bym spać aż do wizyty
Mi się juz nawet jeść nie chceOj takk, generalnie wstaje już zmęczona i bez chęci do życia, cały dzień tylko jem,oglądam tv i leżę
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom