reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Myślę że będziesz zadowolona, nie jest to oczywiście jakość happymum no ale tam koszula kosztuje 130zł a nie 19 zł :Dno i nie będzie jej szkoda jak się ubrudzi krwia i zostaną plamy :p
Dokładnie tak. Ja patrzyłam koszule to ceny duże i szkoda mu było kupuc a co dopiero 2 :p a tu dobra cena i jak piszesz nie będzie szkoda jak pozostaną jakieś plamy :)

reklama
Hejka dziewczyny! Zmartwienie mam. Czy któraś zmagała się z sączeniem wód? Nie jestem ogólnie pewna czy to sączenie, ale od kilku dni mam mokrą bieliznę. Wiem, że upławy w czasie ciąży są wydzielane w większej ilości, ale one są gęstsze i o białawym zabarwieniu, a moja bielizna jest po prostu mokra. Bez koloru i zapachu. Można chyba również wykluczyć mocz, ponieważ nosząc jasną bieliznę nie dostrzegam żółtego koloru. Słyszałam, że jak wody się sączą, to majtki można wykręcać, ale u mnie jeszcze takiej ilości nie ma. Wczoraj wychodząc z badań w Diagnostyce poczułam ciepło między nogami, spojrzałam na swoje krocze i jasne legginsy wyglądały jakbym się posiusiała. Wizyta dopiero w środę, nie wiem czy to powód do paniki. Obecnie 37tc.

Mnie już też zbiera na dobre, obudziłam się z bólem gardła a teraz już mam katar i pokasłuje :( wcinam czosnek, miód i imbir ale nie wiem czy już nie jest za późno
Może nie jest. Tez się zastanawiam czy nie za późno zaczęłam walkę. No u mnie na szczęście tylko katar. Damy rade :)

Hejka dziewczyny! Zmartwienie mam. Czy któraś zmagała się z sączeniem wód? Nie jestem ogólnie pewna czy to sączenie, ale od kilku dni mam mokrą bieliznę. Wiem, że upławy w czasie ciąży są wydzielane w większej ilości, ale one są gęstsze i o białawym zabarwieniu, a moja bielizna jest po prostu mokra. Bez koloru i zapachu. Można chyba również wykluczyć mocz, ponieważ nosząc jasną bieliznę nie dostrzegam żółtego koloru. Słyszałam, że jak wody się sączą, to majtki można wykręcać, ale u mnie jeszcze takiej ilości nie ma. Wczoraj wychodząc z badań w Diagnostyce poczułam ciepło między nogami, spojrzałam na swoje krocze i jasne legginsy wyglądały jakbym się posiusiała. Wizyta dopiero w środę, nie wiem czy to powód do paniki. Obecnie 37tc.
Nie wiem ale wydaje mi się ze któraś z dziewczyn pisala kiedyś o saczeniu wód. Tylko teraz nie pamiętam kto to był.
A może gdzieś się teraz zapisz do gin

Dokładnie tak. Ja patrzyłam koszule to ceny duże i szkoda mu było kupuc a co dopiero 2 :p a tu dobra cena i jak piszesz nie będzie szkoda jak pozostaną jakieś plamy :)
No dokładnie, ceny z kosmosu, ja początkowo chciałam kupić inną ale potem jak przemyślałam to po pierwsze problem stanowił długi rękaw(wenflon) a po drugie cena, wszyskie które znalazłam stacjonarnie miały ogromne aplikacje a cenę wyższą,ta jest super jak za takie pieniądze

Ja pojechałabym na IP, lepiej raz za dużo niż za mało, ktoś powinien cię zbadać tym bardziej że to już końcóweczka

reklama
Do góry