reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Odebrałam paczkę z koszulami, oczywiście od razu przymierzyłam i powiem Wam całkiem dobrze na tej porodówce będę wyglądać :p jeśli któraś dalej szuka koszuli mogę wysłać linka, znalazłam max tanie koszule a bardzo przyzwoite, 100 % bawełny, nawet jakieś atesty mają że są bezpieczne dla matki i dziecka :)

reklama
Odebrałam paczkę z koszulami, oczywiście od razu przymierzyłam i powiem Wam całkiem dobrze na tej porodówce będę wyglądać :p jeśli któraś dalej szuka koszuli mogę wysłać linka, znalazłam max tanie koszule a bardzo przyzwoite, 100 % bawełny, nawet jakieś atesty mają że są bezpieczne dla matki i dziecka :)
Mozesz wysłać linka bo w nast tyg będę zamawiac a najpierw muszę poszukać :D

Mozesz wysłać linka bo w nast tyg będę zamawiac a najpierw muszę poszukać :D
Link do: Koszula nocna ciążowa do karmienia rozm. M HIT!!!
Proszę :)koszulki są naprawdę fajne, dobrze skrojone i rzeczywiście bawełniane, nie są sztywne i źle wykończone, obawiałam się jakości strasznie no bo cena jest super atrakcyjna ale na szczęście wszystko jest ok :D zamówiłam dwie i nawet na wszelki wypadek paczkę za pobraniem wzięłam :p w sumie wyszło 52zł więc myślę że rewelacja:p

Link do: Koszula nocna ciążowa do karmienia rozm. M HIT!!!
Proszę :)koszulki są naprawdę fajne, dobrze skrojone i rzeczywiście bawełniane, nie są sztywne i źle wykończone, obawiałam się jakości strasznie no bo cena jest super atrakcyjna ale na szczęście wszystko jest ok :D zamówiłam dwie i nawet na wszelki wypadek paczkę za pobraniem wzięłam :p w sumie wyszło 52zł więc myślę że rewelacja:p

Tequila jesteś niezastąpiona. Dziękuję [emoji4] powiedz mi jeszcze jak na długość Ci leży ta emka?

Tequila jesteś niezastąpiona. Dziękuję [emoji4] powiedz mi jeszcze jak na długość Ci leży ta emka?
O dziwo nie jest tuż za tyłek jak większość ciążowych koszulek także nic nie będzie wystawać z pod niej na szpitalnym korytarzu :p sięga prawie do kolan, tak mniej więcej 3/4 długości uda, w piersiach jest jeszcze troszkę luzu, brzuszek też może jeszcze się troszkę powiększyć

reklama
Do góry