Odebrałam paczkę z koszulami, oczywiście od razu przymierzyłam i powiem Wam całkiem dobrze na tej porodówce będę wyglądać jeśli któraś dalej szuka koszuli mogę wysłać linka, znalazłam max tanie koszule a bardzo przyzwoite, 100 % bawełny, nawet jakieś atesty mają że są bezpieczne dla matki i dziecka
reklama
ewelin86
Fanka BB :)
Mozesz wysłać linka bo w nast tyg będę zamawiac a najpierw muszę poszukaćOdebrałam paczkę z koszulami, oczywiście od razu przymierzyłam i powiem Wam całkiem dobrze na tej porodówce będę wyglądać jeśli któraś dalej szuka koszuli mogę wysłać linka, znalazłam max tanie koszule a bardzo przyzwoite, 100 % bawełny, nawet jakieś atesty mają że są bezpieczne dla matki i dziecka
Link do: Koszula nocna ciążowa do karmienia rozm. M HIT!!!Mozesz wysłać linka bo w nast tyg będę zamawiac a najpierw muszę poszukać
Proszę koszulki są naprawdę fajne, dobrze skrojone i rzeczywiście bawełniane, nie są sztywne i źle wykończone, obawiałam się jakości strasznie no bo cena jest super atrakcyjna ale na szczęście wszystko jest ok zamówiłam dwie i nawet na wszelki wypadek paczkę za pobraniem wzięłam w sumie wyszło 52zł więc myślę że rewelacja
kasia_basia
Fanka BB :)
Link do: Koszula nocna ciążowa do karmienia rozm. M HIT!!!
Proszę koszulki są naprawdę fajne, dobrze skrojone i rzeczywiście bawełniane, nie są sztywne i źle wykończone, obawiałam się jakości strasznie no bo cena jest super atrakcyjna ale na szczęście wszystko jest ok zamówiłam dwie i nawet na wszelki wypadek paczkę za pobraniem wzięłam w sumie wyszło 52zł więc myślę że rewelacja
Tequila jesteś niezastąpiona. Dziękuję [emoji4] powiedz mi jeszcze jak na długość Ci leży ta emka?
O dziwo nie jest tuż za tyłek jak większość ciążowych koszulek także nic nie będzie wystawać z pod niej na szpitalnym korytarzu sięga prawie do kolan, tak mniej więcej 3/4 długości uda, w piersiach jest jeszcze troszkę luzu, brzuszek też może jeszcze się troszkę powiększyćTequila jesteś niezastąpiona. Dziękuję [emoji4] powiedz mi jeszcze jak na długość Ci leży ta emka?
Myślę że będziesz zadowolona, nie jest to oczywiście jakość happymum no ale tam koszula kosztuje 130zł a nie 19 zł no i nie będzie jej szkoda jak się ubrudzi krwia i zostaną plamyTeQuila dzięki
Powiem Ci ze właśnie ja juz wcześniej upatrzylam A Ty potwierdziłas ze warto ją kupic
reklama
Mnie już też zbiera na dobre, obudziłam się z bólem gardła a teraz już mam katar i pokasłuje wcinam czosnek, miód i imbir ale nie wiem czy już nie jest za późnoJa walczę z katarem i leżakuje