reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Odebrałam paczkę z koszulami, oczywiście od razu przymierzyłam i powiem Wam całkiem dobrze na tej porodówce będę wyglądać :p jeśli któraś dalej szuka koszuli mogę wysłać linka, znalazłam max tanie koszule a bardzo przyzwoite, 100 % bawełny, nawet jakieś atesty mają że są bezpieczne dla matki i dziecka :)

reklama
Odebrałam paczkę z koszulami, oczywiście od razu przymierzyłam i powiem Wam całkiem dobrze na tej porodówce będę wyglądać :p jeśli któraś dalej szuka koszuli mogę wysłać linka, znalazłam max tanie koszule a bardzo przyzwoite, 100 % bawełny, nawet jakieś atesty mają że są bezpieczne dla matki i dziecka :)
Mozesz wysłać linka bo w nast tyg będę zamawiac a najpierw muszę poszukać :D

Mozesz wysłać linka bo w nast tyg będę zamawiac a najpierw muszę poszukać :D
Link do: Koszula nocna ciążowa do karmienia rozm. M HIT!!!
Proszę :)koszulki są naprawdę fajne, dobrze skrojone i rzeczywiście bawełniane, nie są sztywne i źle wykończone, obawiałam się jakości strasznie no bo cena jest super atrakcyjna ale na szczęście wszystko jest ok :D zamówiłam dwie i nawet na wszelki wypadek paczkę za pobraniem wzięłam :p w sumie wyszło 52zł więc myślę że rewelacja:p

Link do: Koszula nocna ciążowa do karmienia rozm. M HIT!!!
Proszę :)koszulki są naprawdę fajne, dobrze skrojone i rzeczywiście bawełniane, nie są sztywne i źle wykończone, obawiałam się jakości strasznie no bo cena jest super atrakcyjna ale na szczęście wszystko jest ok :D zamówiłam dwie i nawet na wszelki wypadek paczkę za pobraniem wzięłam :p w sumie wyszło 52zł więc myślę że rewelacja:p

Tequila jesteś niezastąpiona. Dziękuję [emoji4] powiedz mi jeszcze jak na długość Ci leży ta emka?

Tequila jesteś niezastąpiona. Dziękuję [emoji4] powiedz mi jeszcze jak na długość Ci leży ta emka?
O dziwo nie jest tuż za tyłek jak większość ciążowych koszulek także nic nie będzie wystawać z pod niej na szpitalnym korytarzu :p sięga prawie do kolan, tak mniej więcej 3/4 długości uda, w piersiach jest jeszcze troszkę luzu, brzuszek też może jeszcze się troszkę powiększyć

reklama
Do góry