lile
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wygladam jak kupa z workami pod oczami.....jak moj maz wróci to mnie nie pozna...Myślę, że każda z nas wygląda kwitnąco, przecież to nasza upragniona, długo wyczekiwana ciąża
Olusja, jak wychodze gdzies mezem to wygladam kwitnaco, bo sobie wlosy wyprostuje, pomaluje sie i ladnie ubiore.Myślę, że każda z nas wygląda kwitnąco, przecież to nasza upragniona, długo wyczekiwana ciąża
A ja juz przygotowalam meza i mowie ze jak przyjdzie do szpitala jak urodze, to mnie nie pozna bo bede bez makijazu i pewnie umeczona i opuchnieta.Ja wygladam jak kupa z workami pod oczami.....jak moj maz wróci to mnie nie pozna...
Dobre hehe...moj po pol roku nie widzenia mnie jak wejdzie do naszego mieszkania to pewnie stwierdzi ze pomylil numery...A ja juz przygotowalam meza i mowie ze jak przyjdzie do szpitala jak urodze, to mnie nie pozna bo bede bez makijazu i pewnie umeczona i opuchnieta.
To on mi na to, ze znajdzie sobie najladniejsza na sali i przy niej bedzie siedzial.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
No jak ja mam wychodne, to też oko podkreślę, włosy zaczeszę, a na co dzień to wyglądam jak bezrobotna matka polka haha. Dresiak, na szybko włosy w kucyk i z makijażu to tylko krem na ryjek. Mój mąż po tym czasie, od kiedy jestem na zwolnieniu to już się przyzwyczaił, a jak gdzieś wychodzimy i się w miarę doprowadzę do porządku, to od razu zauważa zmiany. Ostatnio to mi też powiedział, że nie może się doczekać, kiedy wrócę do pracy.Olusja, jak wychodze gdzies mezem to wygladam kwitnaco, bo sobie wlosy wyprostuje, pomaluje sie i ladnie ubiore.
W domu juz nie wygladam kwitnaco, bo zwiazane wlosy, pomalowana na szybko i w wygodnych spodniach dresowych[emoji12]
Ostatnio moj maz gdzies dorwal zdjecie z zeszlego roku i walnal tekstem " Ale Ty tu bylas ladna"
Heh faceci, wiedza jak "prawic" komplementy[emoji6]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom