Mickiewicza to nie jest czasem za targiem ktory jest na przeciwko Piotra skargi? A sklep to Ślązak chybaTeguila, gdzie jest mickiewicza? Gdzies blisko galerii katowickej? A ten Slezak to co to jest? Bo znalazlam fajny sklep z tkaninami na Mickiewicza naprzeciwko Slezaka.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Kiwika?Teguila, gdzie jest mickiewicza? Gdzies blisko galerii katowickej? A ten Slezak to co to jest? Bo znalazlam fajny sklep z tkaninami na Mickiewicza naprzeciwko Slezaka.
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
G
Gość
Gość
Nie Kiwika. W bramie naprzeciwko Slazaka w bramie. Jakis magazyn tkanin czy jakos tak.
Niedaleko galerii, boczna od stawowej,na przeciwko jest targ, zgadza się :-) trafisz na pewno :-)Teguila, gdzie jest mickiewicza? Gdzies blisko galerii katowickej? A ten Slezak to co to jest? Bo znalazlam fajny sklep z tkaninami na Mickiewicza naprzeciwko Slezaka.
G
Gość
Gość
To juz chyba wiem[emoji6]Mickiewicza to nie jest czasem za targiem ktory jest na przeciwko Piotra skargi? A sklep to Ślązak chyba
Kiwika też jest w bramie na Mickiewicza i polecam!!! Jak tkaniny to tylko tam!!! Właśnie stamtąd wyszłam, dwie godziny siedziałam odbierałam zamówienie ale właścicielka jest taka mega że się nie da wejść i wyjść :-) wpisz sobie w Google kiwika baby może się okazać że to właśnie o to samo chodziNie Kiwika. W bramie naprzeciwko Slazaka w bramie. Jakis magazyn tkanin czy jakos tak.
G
Gość
Gość
Slodki[emoji4]
I ta cena[emoji6]
A czapeczke jaka masz?
reklama
G
Gość
Gość
Pokaz co Ci uszyli[emoji6]Kiwika też jest w bramie na Mickiewicza i polecam!!! Jak tkaniny to tylko tam!!! Właśnie stamtąd wyszłam, dwie godziny siedziałam odbierałam zamówienie ale właścicielka jest taka mega że się nie da wejść i wyjść :-) wpisz sobie w Google kiwika baby może się okazać że to właśnie o to samo chodzi