reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!
Czas leci!!!
Madzionga witamy na świecie dzieciaczki :* Są silne! Dadzą radę !
Agatek kciuki za każdy dzień maluszka na świecie :* duży silny chłopak poradzi sobie z pomocą mamusi !
Martka za Twoją szyjkę, żeby sobie żartów nie robiła :*

PAŹDZIERNIK
21: husan -wizyta u gin prowadzacego ciaze

24:Flandi - wizyta u gin prowadzącego ciążę
24: Pisanka89 - badania prenatalne III trymestru
24: TeQuila - wizyta u gin prowadzącego ciążę
25: ewelin86 - wizyta u gin prowadzącego ciąże + KTG
25: MartiniM - wizyta u gin prowadzącego ciążę
25: natula - wizyta u gin prowadzącego ciążę
25: kinia: wizyta u gin prowadzącego ciążę
26: kasia_basia - badania prenatalne III trymestru
29: Pisanka - wizyta kwalifikująca do cc
31: Pisanka - wizyta u gin prowadzącego ciążę
31: Fiolek81 - wizyta u gin prowadzącego ciążę

LISTOPAD
1: AniaCh83 - badanie prenatalne I trymestru
2: katharina203 - wizyta u gin prowadzącego ciąże
3: katharina203 - badania prenatalne I trymestru
8: martka83 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
10: TeQuila - badania prenatalne III trymestru
14: Pisanka - wizyta u gin prowadzącego ciążę
22: fiolek81- usg prenatalne III trymestru
22: Pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać !!!

Kiedy pojawią się nasze bąbelki <3
27.10.2016 - kinia: dziewczynka cc
13.11.2016 - MartiniM : chłopiec
17.11.2016 - Olusja1987: chłopiec cc

17.12.2016 - ewelin86: chłopiec
19.12.2016 - martka83 : dziewczynka
24.12.2016 - kasia_basia : dziewczynka
24.12.2016 - Strawbelka : chłopiec
27.12.2016 - pisanka89: dziewczynka & dziewczynka
28.12.2016- TeQuila : chłopiec
03.02.2017 - Fiolek81: dziewczynka
15.02.2017 - Flandi :
dziewczynka & chłopiec
22.02.2017 - mavi : dziewczynka
23.02.2017 - Kajka*89 : chłopiec

28.03.2017- natula : dziewczynka?
21.04.2017 - lile: ?&?

Proszę się zastanowić, kto chciałby przejąć kalendarz

Kinia jak tam? To już lada dzień i będziesz tulila córcie :)

Martini czyżby synek nie wytrzymał i już chce być z mama :)

Olusja piękne zdjęcia :) ciąża Ci służy :) u Ciebie tez za chwile będzie finisz :) ale leci czas :)

No i po dziewczynach pora na grudzień :D oj wtedy będzie się działo :) aż 6 porodów będzie :)

Niezła okazja :-) za taką cenę to jak za darmo ;-) ja nawet na ciuchach za kombinezon zapłaciłam więcej :p

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Plus przesyłka 8,30 :)
Trafiło mi się jak slepej kurze ziarnko ;)

Dziewczyny napisałam m ze ma nie wracać do domu, niech spi w pracy. Moze to hormony i to ze siedze całymi dniami w domu w okropnym bałaganie plus robią remont balkonów i wiercenie młotami betonu jest torturą plus inpost awizowal mi dwie przesylki gdzie kurier nawet nie byl pod blokiem ale juz dzis nie wytrzymałam. Wraca codziennie z pracy po 19, wczoraj po 21 bo ma gości z Holandii i nawet kiedy dzisiaj mial wreszcie wrocic wcześniej to siedzi tam nadal. A ja w domu nie mam nawet wody mineralnej, chleba, nic... Db wie ze nie mam kurtki w ktora się mieszcze zeby wychodzić w taka pogodę, zreszta mam dość chodzenia i taszczenia zakupow. A ja glupia dzien w dzien mu kanapeczki robie do pracy, caly tydzien skakalam wokół niego bo przeziebionyTak wam sie musialam wyżalić. Niech spada na drzewo i spi sobie w ścinkach na podłodze w pracy!

Plus przesyłka 8,30 :)
Trafiło mi się jak slepej kurze ziarnko ;)

Dziewczyny napisałam m ze ma nie wracać do domu, niech spi w pracy. Moze to hormony i to ze siedze całymi dniami w domu w okropnym bałaganie plus robią remont balkonów i wiercenie młotami betonu jest torturą plus inpost awizowal mi dwie przesylki gdzie kurier nawet nie byl pod blokiem ale juz dzis nie wytrzymałam. Wraca codziennie z pracy po 19, wczoraj po 21 bo ma gości z Holandii i nawet kiedy dzisiaj mial wreszcie wrocic wcześniej to siedzi tam nadal. A ja w domu nie mam nawet wody mineralnej, chleba, nic... Db wie ze nie mam kurtki w ktora się mieszcze zeby wychodzić w taka pogodę, zreszta mam dość chodzenia i taszczenia zakupow. A ja glupia dzien w dzien mu kanapeczki robie do pracy, caly tydzien skakalam wokół niego bo przeziebionyTak wam sie musialam wyżalić. Niech spada na drzewo i spi sobie w ścinkach na podłodze w pracy!
Biedna :-) doskonale cię rozumiem, mój mąż też od świtu do nocy w pracy a nawet jak uda mu się wrócić wcześniej to i tak pracuje w domu więc jakby go nie było
A ja cały dzień sama :-( na szczęście mam kurtkę(kupiłam w h&m) i mogę wyjść ale mi się nie chce w taką pogodę :p
Też się wsciekam i robię mu wyrzuty choć tak naprawdę to przecież Oni to wszystko dla nas robią :-)
Dobrze że jest forum i można się wyzalic bo czasem ci nasi mężowie nie wiele rozumieją :p
Dzisiaj też gdyby nie to że byliśmy oglądać porodówkę to siedziałabym sama a tak to nie dałam się odwieźć do domu i trochę atrakcji chociaż mam ;-)

Biedna :-) doskonale cię rozumiem, mój mąż też od świtu do nocy w pracy a nawet jak uda mu się wrócić wcześniej to i tak pracuje w domu więc jakby go nie było
A ja cały dzień sama :-( na szczęście mam kurtkę(kupiłam w h&m) i mogę wyjść ale mi się nie chce w taką pogodę :p
Też się wsciekam i robię mu wyrzuty choć tak naprawdę to przecież Oni to wszystko dla nas robią :-)
Dobrze że jest forum i można się wyzalic bo czasem ci nasi mężowie nie wiele rozumieją :p
Dzisiaj też gdyby nie to że byliśmy oglądać porodówkę to siedziałabym sama a tak to nie dałam się odwieźć do domu i trochę atrakcji chociaż mam ;-)

Ja chcialam w nagrodę za cały ten koszmarny tydzień pojechać obejrzeć wózki, jeszcze dzwonil dam i mowil ze wróci wcześniej i znowu nic z tego. Serio mam nadzieję ze dzis nie wróci bo nie mam ochoty go oglądać, a jutro zadzwonię do teścia żeby przyjechał mi pomalować ścianę bo się założę ze m jutro też planuje iść do pracy. Niech znowu ma przesrane u teściowej bo mu nagada

reklama
Ja chcialam w nagrodę za cały ten koszmarny tydzień pojechać obejrzeć wózki, jeszcze dzwonil dam i mowil ze wróci wcześniej i znowu nic z tego. Serio mam nadzieję ze dzis nie wróci bo nie mam ochoty go oglądać, a jutro zadzwonię do teścia żeby przyjechał mi pomalować ścianę bo się założę ze m jutro też planuje iść do pracy. Niech znowu ma przesrane u teściowej bo mu nagada
Martka przeciez on to robi dla Was. Pewnie wolalby siedziec z Toba w domu niz chodzic do pracy.
Moj tez do nocy w pracy, potem szybka silownia i potem do nocy siedzi przy papierach i robi oferty. Oj kiedys byly jazdy o to, ale on to robi zeby hak najwiecej zarobic, zeby nam nic nie brakowalo. Twoj tez pracuje po to zeby Wam niczego nie brakowalo. Nie dokladaj mu jeszcze Ty zmartwien, bo pewnie w pracy ma ich duzo.
A zakupy z tesco do domu mozesz zrobic? Czy nie macie tam tesco? Albo zamow sobie cos gotowego, chociazby jakas pizze zeby nie glodowac[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry