reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny ja chyba zaraz w ścianę tą moją głową walne. Nie wiem czemu ale znów mam jakieś takie złe przeczucia :( Boje sie na maksa :(
Niby mam te odruchy wymiotne, puszczam pawia teraz wieczorem, ale jednak gdzieś mam straszne obawy :(
Może to jest spowodowane tym, że jestem przed terminem @.
Pewnie wszystko będzie dobrze, ale jednak.
No i wkurza mnie ta luteina strasznie. Raz jest dłuższy spokój, a dziś znów kolorowa sobie leci. I też myślę, że to przed @ wszystko. Ostatnio przed @ też tak miałam i wszystko było ok
Nie martw się! Wszysko jest na pewno dobrze i na kolejnej wizycie znowu się to potwierdzi :-) na pocieszenie powiem Ci że nie jesteś sama, ja też mam głupie myśli, piersi już nie bolą jak na początku, brzuch jakby zmalał, nie jest już taki wzdety i momentami głupie myśli do głowy przychodzą :-( o luteinie nawet już nic nie mówię bo mnie to cholerstwo już tak wkurza że szok ale musimy wierzyć że jest ok i nie stresować się, mamy dla kogo :-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hey Dziewczyny, wróciłam od gina
Ewelin nie martw sie....już jest bezpieczniej, lepiej. Spróbuj myślec pozytywnie, bo sie wykończysz nerwowo. Każda z nas ma świra, bo jak tu nie mieć, ale spróbuj choć troszeczkę pomysleć pozytywnie.
Wiec tak, dziś gin potwierdził ze bedzie Bułka. Mąż już imię wybrał wiec bedzie Maja. Płynu mamy już tyle ile trzeba, lekarz był zadowolony. Młoda ma 350 g ponad normę i chyba bedzie kawał baby. Ogólnie wszystko w porządku.
Nareszcie jakas kobietka :-) Gratuluję :-) cieszę się że wszysko ok

kinia, ciesze sie ze wszystko wyglada dobrze :) Toja corka to troche chyba taki rodzyneczek wsrod nas bo wiekszosci sa chlopcy, ale tez i czesc z nas jeszcze nie wie co bedzie...
Ewelin - spokojnie tez fixowalam do tego 14 tyg teraz juz bardziej na lajcie. Nawet jak cos w brzuszku czasem pobolewa to tlumacze ze napewno tak ma byc :)

Na szczęście tfu tfu brzuch mnie jeszcze do tej pory nie bolał. Zawsze mnie żołądek boli. Wiem, że pewnie wszystko jest ok. Tylko niepotrzebnie się stresuje.
ale dzięki dziewczynki za wsparcie :*

Taaaa luteina to dziadostwo ale mam nadzieje ze nie długo koniec będzie jej brania

Pisanka i jak się czujesz przeszło coś? Mam nadzieje, ze u rodziców jesteś a nie sama.

Nie martw się! Wszysko jest na pewno dobrze i na kolejnej wizycie znowu się to potwierdzi :-) na pocieszenie powiem Ci że nie jesteś sama, ja też mam głupie myśli, piersi już nie bolą jak na początku, brzuch jakby zmalał, nie jest już taki wzdety i momentami głupie myśli do głowy przychodzą :-( o luteinie nawet już nic nie mówię bo mnie to cholerstwo już tak wkurza że szok ale musimy wierzyć że jest ok i nie stresować się, mamy dla kogo :-)

Mnie piersi wogole nie bolały. Teraz jestem w 33 tc i już mi wycieka siara ale dalej flaki ;p

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem i żyje. Byłam u swojego gina i na IP bo mój mi nie zrobił usg. Mój kazał leżeć i nic nie robić itd przestraszył mnie a jak już wyszłam to uświadomiłam sobie ze nie mam usg ake nawet mnie di gabinetu nie wziął więc stwierdziłam że olewam to. Nie wytrzymalam 3 h i pojechałam na IP. Maluszki żyją serduszka bija spaly smacznie. Chyba mam za często to usg...

bziumelka, działam działam. Jeszcze się nie wybieram na porodówkę :-) Dwa dni temu pytałam się kogo dopisać z nowych ciężarówek ale większość się chyba jeszcze boi . Bunieczek29, gratuluje odwagi i dopisuje Cię do kalendarza :tak:
Jak będę pierwsza na liście czyli już wkrótce coś mi się zdaje ... to chętnie oddam prowadzenie kalendarza kolejnej ciężarówce:-)

KWIECIEŃ
1. mi mi (14 kwietnia)
2. Hania39 (17/20 kwietnia) córka Lena

MAJ
3. Liskka
(13 maj) synek
4. Anulla28 (18 maj) córka Wiktoria Amelia
5. Aisa79 (25 maj) syn Marcel Marek
6. anula86@ (29 maj) córka

CZERWIEC

7. Luize ( 14 czerwiec) córka Zuzia i syn Mateusz

LIPIEC

8. lilka-1986 ( 31 lipiec lub 1 sierpień)

WRZESIEŃ
9
. Bunieczek29 (19 września)
10. kikifish87 ( 25 września)

PAŹDZIERNIK

11
. GizaS (10październik)

LISTOPAD

12. Nacia90 (20-23listopada)
Mozna mnie dopisac 25 wrzesnia jestem nowa I chetnie dolacze

Aniołkowa, jesteś? Odezwij się

Fusun mnie teraz trzeba wywoływać cytatem albo całym nickiem zeby mi sie w powiadomieniach wyświetliło, bo inaczej przegapie :-) Czytam czasem tak pobieżnie co u was bo nie mam za bardzo kiedy.
U nas wszystko ok, Kubuś radzi sobie super i nawet podnosi główkę i pupcie jak leży na brzuszku :-) apetyt ma spory
Ja miewam huśtawki nastrojów i burze hormonów ale to ponoć normalne. Próbuje sobie zorganizować ta codzienna rutynę w tym tygodniu żeby jakoś to wszystko pogodzić, ale łatwo nie jest.
Najchętniej to bym przyspieszyła czas do przodu :-)

Widze że Czesia przepadła :-(

reklama
Do góry