reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dzięki wielkie Pisanka, unikam słodyczy jak ognia z reszta zawsze wolałam konkrety. Mam w domu batonik czekoladowy, chyba nawet dwa to godzinkę przed zjem oba i zobaczymy. Coli i soków wcale nie pijemy, nawet w chacie nie ma. Na wodzie jadę choć brzydnie mi czasami.
Ja soki to jedynie jakieś jablkowe naturalne wyciskane z sadu takie z kranikiem ale czasem się trafi jakiś dr witt czy cos :p
A nawet jak sok to pół.na pół z wodą :) a tak.to woda też... Ale.mi.leb peka

reklama
Kinia to pokaż foty potem :p
Ja się Zastanawiam co przed prenatalnymi jesc? Słodkie czy nie czy lepiej żeby spokojny byl
Chyba lepiej żeby były spokojne. Bedzie łatwiej pomierzyć wszystko. Foty już nie wychodzą. Ostatnie ładnie mamy z 14 tygodnia, z 17 tyg to już wyszło takie niewyraźne i była głowa i klatka. Ale kto wie, jak dziś uda sie strzelić jakąś fajną to wrzucę.
Kiedy masz prenatalne ?

Chyba lepiej żeby były spokojne. Bedzie łatwiej pomierzyć wszystko. Foty już nie wychodzą. Ostatnie ładnie mamy z 14 tygodnia, z 17 tyg to już wyszło takie niewyraźne i była głowa i klatka. Ale kto wie, jak dziś uda sie strzelić jakąś fajną to wrzucę.
Kiedy masz prenatalne ?
W piątek i już robię pod siebie :)

Martwię sie na maksa. Ostatnio było mało płynu, wiec chleje wodę litrami. Dziś już 3l wjechały i latam do wc jak potłuczona. Ostatnio gin mówił ze na dziś powinien mieć już około 300 g. Tyle obaw ze masakra.

Hey, toś zaszalała ale faktycznie tych zachcianek nie da sie obejść. Też tak mam. Jak już zacznie mnie ssać to lodówko otwórz sie. Dziś chyba powinnaś coś lekkiego zjeść, np białego serka albo kiwi. Powodzenia, ja sie szykuje do gina jupi
Zjadłam kiwi. ..cztery :-p powodzenia na wizycie, oczywiście pochwal się zdjęciem maluszka już po:-) :)

Martwię sie na maksa. Ostatnio było mało płynu, wiec chleje wodę litrami. Dziś już 3l wjechały i latam do wc jak potłuczona. Ostatnio gin mówił ze na dziś powinien mieć już około 300 g. Tyle obaw ze masakra.
Na pewno wszystko jest dobrze! A przy takiej ilości wypitych płynów malec ma już cały ocean wody :-p

Oby, mam dziś na obiad fasolkę po bretońsku. Bedzie grubo. Na to dwa batoniki i jazda haha. Lecę Dziewczyny. Odezwę sie jak wrócę.
A Wam życzę pogodnych myśli i dobrego samopoczucia.

reklama
Hey Dziewczyny, pytanie za 100 punktów. Czy słyszałyście może co zjeść żeby pobudzić Malucha do ruchu ? Mam dziś wizytę i chciałabym żeby Bąbel był aktywny- szczególnie niech nam pokaże co ma miedzy nóżkami haha
Gdzieś tam słyszałam ze trzeba zjeść czekoladę, generalnie coś słodkiego ? co myślicie ?
Na mojego malucha rafaello działa jak płachta na byka :)

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry