reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hej :)
Pisanka pewnie jeszcze odsypia wczorajszy dzień.
Oj w nocy obudziły mnie mdłości i nie mogłam zasnąć
Teraz pije gorącą herbatkę :) Siedzę z laptopem i oglądam Pamiętniki Wampirów póki M śpi :D
Miłego dnia kochane :)

reklama
Pisanka cieszę się, że w końcu wszystko się wyjaśniło. Jesteś spokojna. Teraz musisz leżeć i nie słuchać swoich rodziców, że nic nie robisz. To dla Waszego dobra. Kup stopery do uszu :)

Witajcie :-D
U mnie dziś wielki dzień! Właśnie mąż zrobił mi ostatni zastrzyk :-Dcieszę się bo mój brzuch już się buntował, cały w siniakach i krwiakach, ale z drugiej strony się boję :oo: trudne to nasze życie ;-) ;) teraz kolejny cel -odstawienie luteiny, ciekawe kiedy to nastąpi, moja dr nic jeszcze nie wspominała :dry:
Miłego dnia kochane :-D

Fusun mnie teraz trzeba wywoływać cytatem albo całym nickiem zeby mi sie w powiadomieniach wyświetliło, bo inaczej przegapie :-) Czytam czasem tak pobieżnie co u was bo nie mam za bardzo kiedy.
U nas wszystko ok, Kubuś radzi sobie super i nawet podnosi główkę i pupcie jak leży na brzuszku :-) apetyt ma spory
Ja miewam huśtawki nastrojów i burze hormonów ale to ponoć normalne. Próbuje sobie zorganizować ta codzienna rutynę w tym tygodniu żeby jakoś to wszystko pogodzić, ale łatwo nie jest.
Najchętniej to bym przyspieszyła czas do przodu :-)

Widze że Czesia przepadła :-(
Cudownie! Takie wieści właśnie uwielbiam od rana :-D
Dużo zdrówka i siły dla Synka i oczywiście dla Ciebie, ani się obejrzyjcie a będziecie w domku się sobą cieszyli, skoro Kubuś taki silny:-) :)
Dzielny chłopak :-) :)dzielna mama :-D

Witajcie :-D
U mnie dziś wielki dzień! Właśnie mąż zrobił mi ostatni zastrzyk :-Dcieszę się bo mój brzuch już się buntował, cały w siniakach i krwiakach, ale z drugiej strony się boję :oo: trudne to nasze życie ;-) ;) teraz kolejny cel -odstawienie luteiny, ciekawe kiedy to nastąpi, moja dr nic jeszcze nie wspominała :dry:
Miłego dnia kochane :-D

Ja odstawiłam wszystko w 11 tygodniu, nic się nie wydarzyło. Choć na początku dziwnie było, ale teraz czuję ulgę. W końcu każdy lek ma jakieś skutki uboczne. A za luteinę w ogóle nie tęsknię. [emoji4]

Ja odstawiłam wszystko w 11 tygodniu, nic się nie wydarzyło. Choć na początku dziwnie było, ale teraz czuję ulgę. W końcu każdy lek ma jakieś skutki uboczne. A za luteinę w ogóle nie tęsknię. [emoji4]
Mam nadzieję że i u mnie odstawienie leków przebiegnie bezproblemowo bo już i tak osiwieje przez tą ciążę :-p
Nie dziwię się że nie teskinisz, chyba każda z nas najchętniej spuscilaby ja w toalecie :-D

]CZERWIEC!!!!!!!!!!
Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!
Czesia- odezwij się bo cię udusimy

15:gosia321 - betowanie 2
15: mavi: betowanie 2

16: Ewelin86 - badania prenatalne
16: Kasia_Basia - badania prenatalne
17: koralik83 - wizyta w klinice start nowej stulacji
17: pisanka89 - Badania prenatalne
17: gosia321 - betowanie
17: Truskawka89 - criotransfer
17: Ewunka - wizyta w klinice
20: butterfly -wizyta z rospiska stymulacji
28: Nikaaa - wizyta u gin prowadzącego ciążę
29: TeQuila - wizyta u gin prowadzącej ciąże
29: anika - wizyta u gin prowadzącego ciążę
30: TeQuila - badania prenatalne
W czerwcu: annemarie - histeroskopia

LIPIEC
4: ewa651 - wizyta u gin prowadzacego ciążę
5: Kinia83111- usg polowkowe!
5: martka83- wizyta u gin prowadzącej ciąże
6: MartiniM - wizyta u gin prowadzącego ciążę
8: Hess - usg ciąży
8: MartiniM - usg połówkowe!
27: Nikaaa - cc <3 synek

Sierpień
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed rozpoczęciem stymulacji

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać :)

reklama
Do góry