Nikaaa
Fanka BB :)
Napewno nie, jest za wcześnie. Sam pecherzyk widać dopiero przy becie powyżej 1000.A czy na Usg bedzie cos widać?
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Napewno nie, jest za wcześnie. Sam pecherzyk widać dopiero przy becie powyżej 1000.A czy na Usg bedzie cos widać?
Aniołkowa a która to doba już jest bo się pogubiłam? Od drugiej doby dizecko robi się marudniejsze bo kończą mu się zapasy z brzucha i głodne się robi. No i wiadomo że tęskni za mama. A imię? Będzie Kacperek?
Ja przy becie 1300 miałam.czysto jeszvze a pp 2 tygodnia czyli w 6tc już serduszkaNapewno nie, jest za wcześnie. Sam pecherzyk widać dopiero przy becie powyżej 1000.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
No dokładnie , wiec beta 30 napewno nic na usg nie będzieJa przy becie 1300 miałam.czysto jeszvze a pp 2 tygodnia czyli w 6tc już serduszka
ja miałam w 7dpt betę 20 w 9dpt 50 kolejna już 20, skończyło się biochemiczną ...Zapytam jeszcze u was na grupie bo u was więcej doświadczonych kobitek robiłam betę w poniedziałek 13dpt i była 18 w środę 15dpt 27,8 wiec przyrost wynosił tylko niecałe 55% czy miała któraś z was niższy przyrost niz ten książkowy 66% i ciąża była prawidłowa?
Synuś ma na imię Kubuś i dzisiaj minęła mu druga doba. Mówili mi wlasnie ze teraz bedzie miał gorsze dni i ze to normalne, ale dla mnie to jest masakra. Serce mi pęka jak on płacze. Ja dzisiaj płacze razem z nim :-( podali mu juz pierwszy pokarm moj ale jeszcze go bedą dokarmiać sztucznym mlekiem dopóki moja produkcja nie ruszy pełną parą. Dzisiaj mamy mieć pierwsze przytulanko