reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja przy pierwszym transferze miałam 15 później spadło. Przy drugim miałam 21, coś koło 70 i 153 a później spadło. Dopiero teraz przy udanym w 10 dpt miałam betę ponad 200 i tak za 1,5 miesiąca rodzi sie Szymek

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Aniołkowa a która to doba już jest bo się pogubiłam? Od drugiej doby dizecko robi się marudniejsze bo kończą mu się zapasy z brzucha i głodne się robi. No i wiadomo że tęskni za mama. A imię? Będzie Kacperek?

Synuś ma na imię Kubuś i dzisiaj minęła mu druga doba. Mówili mi wlasnie ze teraz bedzie miał gorsze dni i ze to normalne, ale dla mnie to jest masakra. Serce mi pęka jak on płacze. Ja dzisiaj płacze razem z nim :-( podali mu juz pierwszy pokarm moj ale jeszcze go bedą dokarmiać sztucznym mlekiem dopóki moja produkcja nie ruszy pełną parą. Dzisiaj mamy mieć pierwsze przytulanko

Zapytam jeszcze u was na grupie bo u was więcej doświadczonych kobitek ;) robiłam betę w poniedziałek 13dpt i była 18 w środę 15dpt 27,8 wiec przyrost wynosił tylko niecałe 55% :( czy miała któraś z was niższy przyrost niz ten książkowy 66% i ciąża była prawidłowa?
ja miałam w 7dpt betę 20 w 9dpt 50 kolejna już 20, skończyło się biochemiczną ...
Nie wiem co sadzić o twoich przyrostach, wiem jedno po ostatnim podejściu przyrosty miałam moim zdaniem ogromne, a lekarz powiedział, że liczy sie tylko że rośnie, a nie same wartości

Mi zas lekarz powiedział że najlepiej rokujace przyrosty to raz tyle ile było . Czyli poprzedni wynik x2 . Ale każdy organizm jest inny. Nie chce Cię nakrecac ani nic więc pisze jak to było u mnie.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Synuś ma na imię Kubuś i dzisiaj minęła mu druga doba. Mówili mi wlasnie ze teraz bedzie miał gorsze dni i ze to normalne, ale dla mnie to jest masakra. Serce mi pęka jak on płacze. Ja dzisiaj płacze razem z nim :-( podali mu juz pierwszy pokarm moj ale jeszcze go bedą dokarmiać sztucznym mlekiem dopóki moja produkcja nie ruszy pełną parą. Dzisiaj mamy mieć pierwsze przytulanko

Rozumiem cie. A jeszcze najgorsze jest to że nie można przytlulć. Ale najważniejsze że zdrowy i niech się ładnie rozwija. Myślami jestem z wami:)

Do góry