aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Ewelin póki są brązowe to ok. Na te bóle bierzesz nospe?
Czesia moze cos przeczuwasz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wlasnie nie wiem, moze cos jest na rzeczyEwelin póki są brązowe to ok. Na te bóle bierzesz nospe?
Moja lekarka zawsze powtarza że póki nie ma krwi to nie powinno się nic dziać i może być to wynik podrażnienia, czy jakiegoś mikrourazu ale na odległość nikt nie jest w stanie niczego zagwarantować i każde plamienie powinno być zbadane przez lekarza.moze na wszelki wypadek zgłoś się na IP.No i prawidłowo
Ja dzis mam ziemniaki i jajko sadzone, bo duża kolejka za mięsem była i nie chciało mi się stać
Dziewczyny czy miałyście brązowe plamienia? Dzwoniłam bo kliniki i powiedzieli, że nic złego sie nie dzieje. Ale jak do pon nie przejdzie to mam na wizyte w pon sie umówić. Brzuch nie boli jak na @ a te plamienia to takie jak koniec @ jest. Dlatego się trochę wystraszyłam. Nie miałam żadnego krwawienia
A masz czy chcesz kupic ???Czy któras z was ma pralkę samsung Eco bubble ? Te z nowszych?
A probowalas ja wlaczyc i wykaczyc i ustawic odpapowanie alno odwirowanieMi się wyświetla komunikat 5E jakiś i nie odprowadza wody. 3 możliwości źle podłączony wąż odprowadzajacy, brudne filtry ( wyczyscikam te z przodu wcześniej musiałam wodę wypuścić 3 cm wezykiem...) albo rura.odprowDzajaca zapchana i jej filtry. Dużo sierści jest na ubraniach więc.mam.nadzieje że to.to. Nieststy w pełni automatyczne pralki powinny się same czyścić hahah. Muszę czekać do wieczora na.tescia bo sama jej nie odsune. Wczoraj trochę odsunelam ale.jednak to 50 kg... Jak nie ma chłopa to.jak bez ręki i to jeszcze teraz...
Ale ja nie mam wlasnoe żadnych boli. Ale jak coś mnie zaboli to biorę wtedyEwelin póki są brązowe to ok. Na te bóle bierzesz nospe?