reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Lzy mi lecialy na tym fotelu, bo nie chcialam wybuchnac smiechem gdyz wszyscy inni byli powazni, cala mokra na plecach czulam ze jestem :D no i oczywisce w dodatku dlatego zapomnialam zapytac o ta plec :D Pozniej maz sam z siebie sie smial i teraz mamy co wspominac :p
No właśnie historie takie można wspominać :)

Ewelin co do usg to ja powiem cos lepszego :D
Tydzien temu w sobote zaciagnelam meza, dlugo sie motal ,ale w koncu wszedl.. no poszedl ze mna do gab obok, zdjeclam majciochy ,wychodze do gab siadam na fotelu - podciagam sukienke a on do mnie: a co Ty robisz ? :D ja to lezalam na fotelu i bylam cala mokra tak sie dusilam z niego ze smiechu, pozniej delikatniej coraz blizej podchodzil do monitora juz sama nie wiem czy zeby zobaczyc dziecko czy zeby mnie zakryc przed lekarzami :D bo zapytal po co ten drugi mlody, ja ze chyba sie uczy, a on - na krowie niech sie uczy :D
Ja dzisiaj swojego zabieram:) jestem pewna ze bedzie wystawał tylko głową zza parawanu :)

Ja dzisiaj swojego zabieram:) jestem pewna ze bedzie wystawał tylko głową zza parawanu :)
Niby dorosli i wszystko wiedza , ale w takich sytuacjach wala takie gafy jakich malo :) a nam dawka smiechu wskazana wiec jak najbardziej ciagnij go. Moj powiedzial, ze gdyby wiedzial ze to dopochwowo to by nie wszedl :D

zazdraszczam:-Dpochwalisz się?:-) :)
1464707031-1d1mld.jpeg

Taki kupiłam. Adamex Barletta

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja od 11 tyg mam przez brzuch ale w 20 mi zrobili na oba sposoby bo powiedziałam żeby sprawdzili szyjkę.
Martini ale musiał mieć minę twój mąż :-)

Martka ty się ciesz że zobaczysz zaraz bąbelka a nie stresuj. Szykuj się na randkę z maluszkiem i wygladaj jak macha do mamusi

TeQuila ja długo siedziałam w temacie wózków i szukałam najbardziej odpowiedniego dla nas. Każdy ma inne wymagania a wybór jest kolosalny! !!!wy w Polsce to możecie sobie jechać i wybierać a ja wybieram bazując na czyichś opiniach bo w UK mi się w ogóle nie podobają wózki.

reklama
Do góry