reklama
zazdraszczampochwalisz się?
MartiniM
Fanka BB :)
Lzy mi lecialy na tym fotelu, bo nie chcialam wybuchnac smiechem gdyz wszyscy inni byli powazni, cala mokra na plecach czulam ze jestem no i oczywisce w dodatku dlatego zapomnialam zapytac o ta plec Pozniej maz sam z siebie sie smial i teraz mamy co wspominacMartini no to Twoja historia pobiła wszystko
ewelin86
No właśnie historie takie można wspominaćLzy mi lecialy na tym fotelu, bo nie chcialam wybuchnac smiechem gdyz wszyscy inni byli powazni, cala mokra na plecach czulam ze jestem no i oczywisce w dodatku dlatego zapomnialam zapytac o ta plec Pozniej maz sam z siebie sie smial i teraz mamy co wspominac
Ja dzisiaj swojego zabieram jestem pewna ze bedzie wystawał tylko głową zza parawanuEwelin co do usg to ja powiem cos lepszego
Tydzien temu w sobote zaciagnelam meza, dlugo sie motal ,ale w koncu wszedl.. no poszedl ze mna do gab obok, zdjeclam majciochy ,wychodze do gab siadam na fotelu - podciagam sukienke a on do mnie: a co Ty robisz ? ja to lezalam na fotelu i bylam cala mokra tak sie dusilam z niego ze smiechu, pozniej delikatniej coraz blizej podchodzil do monitora juz sama nie wiem czy zeby zobaczyc dziecko czy zeby mnie zakryc przed lekarzami bo zapytal po co ten drugi mlody, ja ze chyba sie uczy, a on - na krowie niech sie uczy
MartiniM
Niby dorosli i wszystko wiedza , ale w takich sytuacjach wala takie gafy jakich malo a nam dawka smiechu wskazana wiec jak najbardziej ciagnij go. Moj powiedzial, ze gdyby wiedzial ze to dopochwowo to by nie wszedlJa dzisiaj swojego zabieram jestem pewna ze bedzie wystawał tylko głową zza parawanu
Nikaaa
zazdraszczampochwalisz się?
Taki kupiłam. Adamex Barletta
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Ja od 11 tyg mam przez brzuch ale w 20 mi zrobili na oba sposoby bo powiedziałam żeby sprawdzili szyjkę.
Martini ale musiał mieć minę twój mąż :-)
Martka ty się ciesz że zobaczysz zaraz bąbelka a nie stresuj. Szykuj się na randkę z maluszkiem i wygladaj jak macha do mamusi
Martini ale musiał mieć minę twój mąż :-)
Martka ty się ciesz że zobaczysz zaraz bąbelka a nie stresuj. Szykuj się na randkę z maluszkiem i wygladaj jak macha do mamusi
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
TeQuila ja długo siedziałam w temacie wózków i szukałam najbardziej odpowiedniego dla nas. Każdy ma inne wymagania a wybór jest kolosalny! !!!wy w Polsce to możecie sobie jechać i wybierać a ja wybieram bazując na czyichś opiniach bo w UK mi się w ogóle nie podobają wózki.
reklama
Bardzo ładny a gondolkę ma dużą? kupiłaś od razu też spacerówkę i fotelik?