reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

TeQuila ja długo siedziałam w temacie wózków i szukałam najbardziej odpowiedniego dla nas. Każdy ma inne wymagania a wybór jest kolosalny! !!!wy w Polsce to możecie sobie jechać i wybierać a ja wybieram bazując na czyichś opiniach bo w UK mi się w ogóle nie podobają wózki.
Naprawdę? mi się wydawało że dopiero musi być wybór ogromny:szok:

reklama
Spacerowka jest w tym . Bo kupiłam 2 w 1 . Fotelik osobno kupowałam bo te 3w 1 nie mają atestow. Gondola jest bardzo duża

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Wózek z dużą gondolą to rzadkość w dzisiejszych czasach;) jak rodziłam 14 lat temu wózki były wygodne przede wszystkim dla maluszka a teraz to są ładne,wygoda schodzi na dalszy plan,takie mam wrażenie
Powiedz mi jeszcze czy bad,prenatalne robiłaś w gyncentrum? jeśli tak to dostałaś płytkę z nagraniem badania?

Robiłam 1 i 2 badanie prenatalne. Z drugiego wzięłam płytkę ale trzeba za nie płacić. Na pierwszych dostałam zdjęcia

Sa w klinice, musisz powiedzieć lekarzowi przed badaniem ze chcesz. Zwykły film 50 zl a 4d 99 zl . My chcielismy 4d ale sie nie udało bo maluszek zakryl rękami cala buzke. A które chcesz robić ? Bo powiem szczerze ze jak wydawac pieniądze to lepiej na te drugie bo maluch już wygląda ładnie jak dzidziuś . Polecam do robienia prenatalnych doktora Ilskiego :) umów się do niego bo dużo pokazuje i dużo opowiada . :)

reklama
Sa w klinice, musisz powiedzieć lekarzowi przed badaniem ze chcesz. Zwykły film 50 zl a 4d 99 zl . My chcielismy 4d ale sie nie udało bo maluszek zakryl rękami cala buzke. A które chcesz robić ? Bo powiem szczerze ze jak wydawac pieniądze to lepiej na te drugie bo maluch już wygląda ładnie jak dzidziuś . Polecam do robienia prenatalnych doktora Ilskiego :) umów się do niego bo dużo pokazuje i dużo opowiada . :)

No ja dopiero pierwsze będę robić i właśnie się zastanawiam czy jest sens,bo przecież taki dzidziuś to jest jeszcze mało podobny do człowieczka :-p muszę przy wizycie zapytać do kogo jestem umówiona,w razie czego zmienię lekarza,dzięki za informację i podpowiedź:-D wyczytałam że możliwe jest już wtedy określenie płci jeśli jest chłopak,u Ciebie było coś widać?

Do góry