Naprawdę? mi się wydawało że dopiero musi być wybór ogromnyTeQuila ja długo siedziałam w temacie wózków i szukałam najbardziej odpowiedniego dla nas. Każdy ma inne wymagania a wybór jest kolosalny! !!!wy w Polsce to możecie sobie jechać i wybierać a ja wybieram bazując na czyichś opiniach bo w UK mi się w ogóle nie podobają wózki.
reklama
Nikaaa
Fanka BB :)
Spacerowka jest w tym . Bo kupiłam 2 w 1 . Fotelik osobno kupowałam bo te 3w 1 nie mają atestow. Gondola jest bardzo dużaBardzo ładny a gondolkę ma dużą? kupiłaś od razu też spacerówkę i fotelik?
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Wózek z dużą gondolą to rzadkość w dzisiejszych czasach jak rodziłam 14 lat temu wózki były wygodne przede wszystkim dla maluszka a teraz to są ładne,wygoda schodzi na dalszy plan,takie mam wrażenieSpacerowka jest w tym . Bo kupiłam 2 w 1 . Fotelik osobno kupowałam bo te 3w 1 nie mają atestow. Gondola jest bardzo duża
Powiedz mi jeszcze czy bad,prenatalne robiłaś w gyncentrum? jeśli tak to dostałaś płytkę z nagraniem badania?
Nikaaa
Robiłam 1 i 2 badanie prenatalne. Z drugiego wzięłam płytkę ale trzeba za nie płacić. Na pierwszych dostałam zdjęcia
A jaki jest koszt? trzeba mieć swoją płytkę czy są w klinice?Robiłam 1 i 2 badanie prenatalne. Z drugiego wzięłam płytkę ale trzeba za nie płacić. Na pierwszych dostałam zdjęcia
pisanka89
U mnie chyba 50 zlA jaki jest koszt? trzeba mieć swoją płytkę czy są w klinice?
Nikaaa
Sa w klinice, musisz powiedzieć lekarzowi przed badaniem ze chcesz. Zwykły film 50 zl a 4d 99 zl . My chcielismy 4d ale sie nie udało bo maluszek zakryl rękami cala buzke. A które chcesz robić ? Bo powiem szczerze ze jak wydawac pieniądze to lepiej na te drugie bo maluch już wygląda ładnie jak dzidziuś . Polecam do robienia prenatalnych doktora Ilskiego umów się do niego bo dużo pokazuje i dużo opowiada .
reklama
No ja dopiero pierwsze będę robić i właśnie się zastanawiam czy jest sens,bo przecież taki dzidziuś to jest jeszcze mało podobny do człowieczka muszę przy wizycie zapytać do kogo jestem umówiona,w razie czego zmienię lekarza,dzięki za informację i podpowiedź wyczytałam że możliwe jest już wtedy określenie płci jeśli jest chłopak,u Ciebie było coś widać?Sa w klinice, musisz powiedzieć lekarzowi przed badaniem ze chcesz. Zwykły film 50 zl a 4d 99 zl . My chcielismy 4d ale sie nie udało bo maluszek zakryl rękami cala buzke. A które chcesz robić ? Bo powiem szczerze ze jak wydawac pieniądze to lepiej na te drugie bo maluch już wygląda ładnie jak dzidziuś . Polecam do robienia prenatalnych doktora Ilskiego umów się do niego bo dużo pokazuje i dużo opowiada .