reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hej :) mnie tez spanie ciągnie ale niestety w dzień a w dzień spać nie potrafię... W nocy zresztą też :) chyba mnie bezsenność dopadła.
Ci do płci to chciałaś ja znać czy chciałaś ja poznać w nieco inny sposób? Dziwne że od tak zaczął sobie opowiadać :/
Odzywaj się do nas częściej :*

ja urządzam sobie krótkie drzemki. ale już któraś noc z rzędu jakaś taka nie w całości przespana.
co do płci to chciałam wiedzieć, a sposób w jaki się dowiedziałam nie uraził mnie. chciałam tylko opowiedzieć jak się dowiedzieliśmy :-) moja ginekolog inaczej do tego podeszła, bo zapytała czy podczas prenatalnych lekarz wspomniał o płci. powiedziałam że chłopiec i ona potwierdziła :-)

czytam , że piszecie o wadze i rosnacym biuście. ja przytyłam przez te 14 tyg 2 kg, a biust urósł mi bardzo. jutro idę kupić nowy stanik bo ten który jeszcze 2-3 tyg temu był ok teraz zapinam na ostatnią haftkę i odciska mi się każdym szwem.

wyczytałam też że wiele z Was będzie miało CC powiedzcie czy po CC będziemy mogły karmić piersią czy trzeba się do tego jakoś przygotować? bardzo mi zależy na KP.

udanego dnia dla Wszystkich :-)

reklama
Jadę do szpitala na za godzinę. Dzwoniłam i powiedziałam że chce zeby mnie ktoś zbadał. Zobaczymy co zrobią. Dzisiaj czysto, maluch sie rusza, ale boje sie że moze byc cos nie tak z szyjką albo łożyskiem
Trzymajcie kciuki dziewczyny

Mamuśki dzisiaj nasze święto. Miłego świętowania i kciuków nie puszczamy :)

26: marluna - wizyta kontrolna

27: pisanka83 – wizyta u gin prowadzącego ciążę w klinice
27: truskawka - wizyta przed crio
27:koralik83 - betowanie
27:gosia321 - wizyta kończąca stymulacje
28: Mgs - urodziny :)
30: Kajka*89 - wizyta w klinice przed crio
30: Falka - kontrolne usg w trakcie ciąży (bijące serduszko)
30: malutkikaczorek - kontrola progesteronu
31: szila - badanie prenatalne w I trymestrze
31: Nikaa - wizyta u gin prowadzącej ciaze
31:dorota1984-betowanie
31: martka83 - wizyta u gin prowadzącego ciążę

CZERWIEC
1: anika - usg polowkowe
1: ewelin86 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
1: onadlaniego - wizyta u gin prowadzącego ciazę
6: olusja 1987 - wizyta u gin prowadzącego ciazę
6: Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
6: Natula - wizyta z rozpisaniem stymulacji
6:malutkikaczorek - betowanie
8: MartinaM - wizyta kontrolna w trakcie ciąży
9: Madzionga - wizyta u gin prowadzącego ciążę
13: Nikaaa - wizyta u gin prowadzącego
14: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14: kinia83111 - czerwiec wizyta kontrolna
20: butterfly -wizyta z rospiska stymulacji
29: anika - wizyta u gin prowadzącego ciążę
W czerwcu: annemarie - histeroskopia

LIPIEC
8: Hess - usg ciąży

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać :)

Dziewczyny śniło mi się , ze miałam cesarkę, cięcie przez cały brzuch, na wysokości pępka. Załamałam się jaką będę miała bliznę . Do domu przywiozłam bliźniaki, parkę, ale dzieci były mniejsze niż dłoń. A ja w domu nie miałam absolutnie niczego, jedynie chusteczki nawilżane. Zero ubranek, łóżeczka, nic . Umęczyłam się okropnie, ale dzieciaczki mimo, ze takie dziwne, maleńkie były cudowne. Tak mocno je kochałam. I tak chyba dopiero dzisiaj zaczyna do mnie powoli docierać, ze rośnie we mnie dzieciątko, moja najwieksza miłość

Martka chyba do nas wszystkich powoli zaczyna docierać, że pod naszym seduchem rośnie dzieciątko :) A jak brzuch zacznie rosnąć to już w ogole :)
Ja dopiero jak zobacze brzuch to sie uspokoję i będę przekonana, że jestem w ciąży :)
Chociaż dziś do M powiedziałam, że nasz maluch daje mi spokój bo tak dobrze się czułam. A on na to że dziś dzień matki i Twoje imieniny i dlatego daje Ci spokój :) No ale już mnie jakiś czas mdli więc dał mi tylko spokojny poranek :)

reklama
Do góry