MagdaM33
Fanka BB :)
Hej mnie tez spanie ciągnie ale niestety w dzień a w dzień spać nie potrafię... W nocy zresztą też chyba mnie bezsenność dopadła.
Ci do płci to chciałaś ja znać czy chciałaś ja poznać w nieco inny sposób? Dziwne że od tak zaczął sobie opowiadać :/
Odzywaj się do nas częściej :*
ja urządzam sobie krótkie drzemki. ale już któraś noc z rzędu jakaś taka nie w całości przespana.
co do płci to chciałam wiedzieć, a sposób w jaki się dowiedziałam nie uraził mnie. chciałam tylko opowiedzieć jak się dowiedzieliśmy :-) moja ginekolog inaczej do tego podeszła, bo zapytała czy podczas prenatalnych lekarz wspomniał o płci. powiedziałam że chłopiec i ona potwierdziła :-)
czytam , że piszecie o wadze i rosnacym biuście. ja przytyłam przez te 14 tyg 2 kg, a biust urósł mi bardzo. jutro idę kupić nowy stanik bo ten który jeszcze 2-3 tyg temu był ok teraz zapinam na ostatnią haftkę i odciska mi się każdym szwem.
wyczytałam też że wiele z Was będzie miało CC powiedzcie czy po CC będziemy mogły karmić piersią czy trzeba się do tego jakoś przygotować? bardzo mi zależy na KP.
udanego dnia dla Wszystkich :-)