Dokladnie jak pisze Czesia konowaly i tyle i wypadaloby zlozyc skarge na takich duokow a nie lekarzy.Dziewczyny do tej pory mnie trzęsie. Ostatnio na wizycie Pani Doktor dała mi skierowanie na ktg żebym była spokojniejsza bo wydawało mi się ze maluch jest za mało aktywny niż powinien byc. Więc pojechałam dzisiaj do szpitala. Zrobili mi zapis i musiałam czekać 3 godziny aż lekarka jakas wróci z operacji ( tak jakby nie było innych lekarzy ) . Jak wrocila to powiedziala ze ona idzie do domu i nie ma czasu a zapis jest zły. :/ Więc spanikowana zrobiłam drugie ktg i przyszedł inny lekarz na dyżur. Po zapisie ten lekarz się na mnie darl ze musi papiery wypisywać i ze kto normalny mnie wysyła na ktg w 30 tc i skoro moja lekarka jest taka madra to niech sobie sama robi i ze zapis jest ok. Mówił że ruchy mogą być rzadkie bo to mała ciąża ( 30 tc ? Kretyn ) , dodatkowo powiedział że nikt się nie chciał za bardzo mną zajac bo to niepotrzebne wypisywanie papierów !! Na koniec zbadał mnie ze złości tak mocno ze miałam łzy w oczach. Lekarze są coraz bardziej pojebani! !!!
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Ninka nie mozesz gdzies do innego szpitala pojechac, moze gdzie indziej lekarze beda bardziej empatyczni?