reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

powiem Wam, że mi juz w cycki poszły :p Miałam miskę B czasami mała C, a teraz w nie się nie mieszczę :p Liczę,że już nie urosną :p Już jeden stanik siostrze dałam a dopiero co go kupowałam :D Zawsze chciałam takie C/D a teraz chce juz moje małe kurduple :D

reklama
O kurcze tos Ty wysoka kobitka :p i w dodatku wage mialas taka jak ja -wiec troche taka kulka chyba przy Tobie bym byla :D
Powiem Ci ze przy takim wzroście jakbym ważyła że 49 to bym wyglądała szczupło :p a tak wyglądam normalnie a jak przytyje to jak wielkolud :( ale widzialam wyższe ode mnie więc to mbie pociesza haha

Czesia, no jasne że nie powinno Ci być jej żal. To idiotka. Ciekawe czy wzięłaby odpowiedzialność na siebie gdyby coś się stało. Łatwo takie decyzje podejmować jak nie chodzi o własne dzieci.
Najlepsze jest to ze na koniec powiedziala do mnie ze nawet nie bedzie mnie wpisywac w liste przyjetych...wyszlam wsciekla i mowie do M ze pewnie,a nie daj Boze za dwa dni cos sie wydarzy i tam wroce to sie okaze,ze nie ma po mnie sladu...glupia franca co. Na szczescie panie w dyzurce prowadza swoj rejestr i mnie wpisaly.

Pisanka,ja pierwsze 2 kg na plusie mialam po 4 mcu i potem co miesiac az w 6 tez przybralam i waga sie zatrzymala,niespelna 6 kg na plusie bylo lacznie,a potem jak chlopaki zaczeli intensywniej rosnac ja tracilam na wadze. W 3 tyg przybralam 2 kg,a w kolejnym tyg zgubilam 3 kg,kolejny tydz bylo-2 kolejne. Przez ostatni niecaly miesiac przytylam 5 kg :( i lacznie przez cala ciaze mam 10 do przodu ale poszlo tylko w brzuch;)

Niby na początku sie chudnie i ja tak miałam. W pierwszych 3 miesiącach 1,5 kg mniej. Za to wczoraj 2,5 kg do przodu. Niby 0,5 kg tygodniowo jest ok. Jem jak mi sie chce i co mi sie chce wiec chyba bedzie grubo :biggrin2:

reklama
A ja nic nie schudlam chyba na poczatku :)
Zaczynalam z waga 65 kg a teraz niecale 67 i staram sie jesc jak mi sie chce bo naprawde sloniem nie trudno sie stac :)

Do góry