reklama
Hej dziewczyny,
U mnie po wczorajszej wizycie wszystko ok. Lekarka zleciła znowu mocz, morfologię i usg 30-32 tc. I to chyba będzie ostatnie usg.
Miłego popołudnia
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie po wczorajszej wizycie wszystko ok. Lekarka zleciła znowu mocz, morfologię i usg 30-32 tc. I to chyba będzie ostatnie usg.
Miłego popołudnia
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
MartiniM
Fanka BB :)
Obys miala racje - dziwnie tak Albo naszarpalam sie przy sprzataniuPewnie Maleństwo gdzieś uciska i dlatego cie tak ciągnie. Nie martw się :*
ewelin86
Może też tak być. Bo mnie też coś ciągnie a też sprzątam.Obys miala racje - dziwnie tak Albo naszarpalam sie przy sprzataniu
pisanka89
E tam pod znakiem zapytania twój Babel jest przebiegły i od zapłodnienia się droczy z mamuśka ja prawie śpię...posprzątalam zrobiłam sernik na zimno i padam...A ty jak się czujesz. Coś Ci dolega? ja mam czasem klucia i kręgosłup bpli i tyle....póki nie zobaczę brzucha nie uwierzę że w.ciazy jestem heheHej. Melduję się i ja na wątku mimo że moja ciąża stoi jeszcze pod znakiem zapytania ale póki co w niej jestem mam tydzień zwolnienia to będę was podczytywac
reklama
Wiecie,w koncu laskawie po 7 tyg dotarl do sklepu nasz wozek. Najpierw producent zagral sobie w ch... z kolorystyka. Wybralismy kolor,zaliczka byla wplacona,a po tyg wiadomosc,ze juz nie ma takich kolorow i dostepne sa inne
Wozek mial byc po 4-5 tyg,dotarl dzis i jeszcze nie ten kolor stelaza ktory byl zamowiony wiec teraz bedziemy czekac niewiadomo jak dlugo na stelaz
A ja glupia zastanawialam sie dlaczego sklepy w trojmiescie wycofuja sie ze wspolpracy z bebetto...
Wozek mial byc po 4-5 tyg,dotarl dzis i jeszcze nie ten kolor stelaza ktory byl zamowiony wiec teraz bedziemy czekac niewiadomo jak dlugo na stelaz
A ja glupia zastanawialam sie dlaczego sklepy w trojmiescie wycofuja sie ze wspolpracy z bebetto...