reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Wiecie,w koncu laskawie po 7 tyg dotarl do sklepu nasz wozek. Najpierw producent zagral sobie w ch... z kolorystyka. Wybralismy kolor,zaliczka byla wplacona,a po tyg wiadomosc,ze juz nie ma takich kolorow i dostepne sa inne:realmad:
Wozek mial byc po 4-5 tyg,dotarl dzis i jeszcze nie ten kolor stelaza ktory byl zamowiony wiec teraz bedziemy czekac niewiadomo jak dlugo na stelaz:realmad:
A ja glupia zastanawialam sie dlaczego sklepy w trojmiescie wycofuja sie ze wspolpracy z bebetto...
No to rzeczywiście przekichane... Szkoda słów... takie opóźnienie

reklama
Wiecie,w koncu laskawie po 7 tyg dotarl do sklepu nasz wozek. Najpierw producent zagral sobie w ch... z kolorystyka. Wybralismy kolor,zaliczka byla wplacona,a po tyg wiadomosc,ze juz nie ma takich kolorow i dostepne sa inne:realmad:
Wozek mial byc po 4-5 tyg,dotarl dzis i jeszcze nie ten kolor stelaza ktory byl zamowiony wiec teraz bedziemy czekac niewiadomo jak dlugo na stelaz:realmad:
A ja glupia zastanawialam sie dlaczego sklepy w trojmiescie wycofuja sie ze wspolpracy z bebetto...
No to nieźle... Zostaniesz bez wózka na poród. Ale się spieszą.... Zamawiasz w połowie ciąży a przychodzi w czasie porodu :p to już sama byś szybciej uszyla

No to mam 2:0 dla kibelka :( Ale od razu lepiej mi :p Ale truskawki bym zjadła :D
Biedna. Ja trochę podziabałam na obiad kaszy jaglanej z sosem pieczarkowym i ogórkiem korniszonem. Nie wiem co to za połączenie ale to byly jedyne rzeczy na jakie w miarę mialam ochotę, a i tak nie smakowało:( oczywiście niedb mi w standardzie. Wczoraj kupiłam sobie rybę opiekaną w zalewie octowej, tak bardzo mi smakowała, a tak bardzo było mi po niej niedb. Chyba mam niejadka w brzuchu, nic mu nie smakuje ;)

Ja znów mam głodomora, bo bym jadła i jadła :) Ale chyba mój głodomorek nie wszystko lubi i daje mi znaki czego nie jeść :) Zobaczymy jutro jak będzie, bo mam ochotę na sernik na zimno i gołąbki :D

Biedna. Ja trochę podziabałam na obiad kaszy jaglanej z sosem pieczarkowym i ogórkiem korniszonem. Nie wiem co to za połączenie ale to byly jedyne rzeczy na jakie w miarę mialam ochotę, a i tak nie smakowało:( oczywiście niedb mi w standardzie. Wczoraj kupiłam sobie rybę opiekaną w zalewie octowej, tak bardzo mi smakowała, a tak bardzo było mi po niej niedb. Chyba mam niejadka w brzuchu, nic mu nie smakuje ;)
Ja jestem głodna ake mnie mdli. U rodziców zjadłam ryż z kurczakiem i warzywami u mdlilo 3 h teraz zjadłam płatki na mleko i znowu mdli ale tak leciutko a ja nadal głodna. Ale na nic nie mam ochoty

Mamuśki jutro nasze święto. Miłego świętowania i kciuków nie puszczamy :)

26: marluna - wizyta kontrolna

27: pisanka83 – wizyta u gin prowadzącego ciążę w klinice
27: truskawka - wizyta przed crio
27:koralik83 - betowanie
27:gosia321 - wizyta kończąca stymulacje
28: Mgs - urodziny :)
30: Kajka*89 - wizyta w klinice przed crio
30: Falka - kontrolne usg w trakcie ciąży (bijące serduszko)
30: malutkikaczorek - kontrola progesteronu
31: szila - badanie prenatalne w I trymestrze
31: Nikaa - wizyta u gin prowadzącej ciaze
31:dorota1984-betowanie
31: martka83 - wizyta u gin prowadzącego ciążę

CZERWIEC
1: anika - usg polowkowe
1: ewelin86 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
1: onadlaniego - wizyta u gin prowadzącego ciazę
6: olusja 1987 - wizyta u gin prowadzącego ciazę
6: Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
6: Natula - wizyta z rozpisaniem stymulacji
6:malutkikaczorek - betowanie
8: MartinaM - wizyta kontrolna w trakcie ciąży
14: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14: kinia83111 - czerwiec wizyta kontrolna
20: butterfly -wizyta z rospiska stymulacji
29: anika - wizyta u gin prowadzącego ciążę
W czerwcu: annemarie - histeroskopia

LIPIEC
8: Hess - usg ciąży

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry